Омлет з броколі і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Такий омлет буде не просто смачним, але ще і неймовірно корисним. Брокколі, як відомо, найцінніший на вітаміни продукт, а поєднання капусти з яйцями і помідорами просто чудове!
Брокколі - продукт tsenneyshiy, який чудово поєднується з овочами, зокрема з помідорами. Ось чому омлет з броколі і помідорами в домашніх умовах - це відмінне гаряче блюдо, яким можна побалувати навіть дитини.
- Яйце - 3 штуки
- Брокколі - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Молоко - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль - За смаком
1. Для початку слід відварити суцвіття. Це делатся так: в киплячу підсолену воду кидаємо суцвіття капусти, доводимо до кипіння, варимо дві хвилини і відкидаємо на друшляк.
2. Поки капуста в стороні, обсмажуємо цибулю. Я нарізаю його зазвичай півкільцями. Робити це краще на рослинній олії, але я ризикнула і обсмажити на вершковому (вогонь при цьому зробіть мінімальний) або можна додати пару крапель олії).
3. Сюди ж на сковороду відправляємо брокколі. Помідори я зазвичай додаю в кінці, але за бажанням (якщо любите смажені томати) можна додати і разом з капустою.
4. Поки смажилися наші овочі, збиваємо яйця з молоком. Потім цю масу виливаємо на сковороду і накриваємо кришкою.
5. Ось так це виглядає на сковороді. В самому кінці викладіть нарізані кружальцями помідори.
6. І в завершенні посипаємо все тертим сиром. Ось тепер можна накрити кришкою і нехай омлет смажиться до готовності.
7. Коли омлет буде готовий, вимкніть вогонь і дайте йому трохи постояти.
8. Нарізаємо і подаємо порційно. Під час презентації можна прикрасити зеленню.