Омлет з броколі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Зробіть свій сніданок корисним і ситним! Я розповім, як приготувати омлет з броколі на сковороді. І не треба вставати рано, щоб зробити це блюдо, адже воно дуже швидке.
Брокколі містить багато антиоксидантів і корисних мінералів: фосфор, калій, магній, залізо, натрій. Також є багато вітамінів: З, A, E та інші. З'їсти сутра такий корисний продукт - значить набратися енергії на весь день. Додайте різноманітність у звичне блюдо і ви не пошкодуєте. Виходить дуже смачно.
- Брокколі - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 40 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Кріп - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
Суцвіття брокколі помийте і розділіть на шматочки. Потім підсмажте її на вершковому маслі хвилини 4.
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте. З'єднайте жовтки, білки і молоко. Додати сіль.
Влийте молочну суміш на сковороду до броколі, готуйте 3 хвилини під кришкою.
Сир натріть, цибуля і кріп дрібно наріжте, посипте всім цим омлет. Їжте блюдо, поки воно гаряче.