Картопляно-вершкова запіканка з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна і ніжна запіканка для повсякденного вечері. Запечена картопля виходить з чарівним вершковим смаком. Дуже домашнє блюдо!
Дуже смачно відразу в гарячому вигляді. Подати таку картопельку можна з будь-якими м'ясними стравами. Дуже підкреслять смак так само салати з овочів і зелені.
- Картопля - 5-7 штук
- Вершки 20% - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир - 50 грам
- Спеції - За смаком
У чашу для запікання, змащену маслом, викладіть половину нарізаної картоплі.
Викладіть нарізану цибулю.
Потім наріжте що залишився картопля.
Окремо змішайте вершки з борошном. Додайте сіль, спеції і часник.
Залийте картопля.
Посипте тертим сиром і поставте в духовку при 200С на 40-50 хвилин.
Смачного!