Цукерки «Вершкова помадка»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні цукерки з яскравим вершковим смаком і чудовим ароматом. Вони готуються на основі вершків, масла, сметани і сухого молока. Процес приготування дуже простий і швидкий. Рекомендую!
Розповім, як приготувати цукерки "вершкова помадка" в домашніх умовах. Рекомендую використовувати густу сметану і вершки, щоб консистенція цукерок вийшла дуже щільною. В якості начинки можна додавати будь-які сухофрукти або горіхи. Вдалого приготування!
- Вершки - 1 Склянка
- Молоко сухе - 1/3 склянки
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Ванілін - 1 штука (пакетик)
- Ізюм - За смаком
У сотейнику або каструлі розтопіть вершкове масло з цукром і ваніліном.
Додаємо вершки і сметану. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
Вводимо сухе молоко. Доводимо масу до загустіння. В кінці додаємо ізюм, перемішуємо.
Перекладаємо масу в форму з попередньо застеленій плівкою.
Масу розрівняйте і помістіть в холодильник на 3 годину.
Через 3 години акуратно витягаємо масу за краєчки плівки. Розрізаємо на цукерки. Смачного!