Рецепт Цукерки «Вершкова помадка» фото

Цукерки «Вершкова помадка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже смачні цукерки з яскравим вершковим смаком і чудовим ароматом. Вони готуються на основі вершків, масла, сметани і сухого молока. Процес приготування дуже простий і швидкий. Рекомендую!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати цукерки"Вершкова помадка" в домашніх умовах. Рекомендую використовувати густу сметану і вершки, щоб консистенція цукерок вийшла дуже щільною. В якості начинки можна додавати будь-які сухофрукти або горіхи. Вдалого приготування!

  • Вершки - 1 Склянка
  • Молоко сухе - 1/3 склянки
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 200 грам
  • Ванілін - 1 штука (пакетик)
  • Ізюм - За смаком
цукерки
У сотейнику або каструлі розтопіть вершкове масло з цукром і ваніліном.
цукерки
Додаємо вершки і сметану. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
цукерки
Вводимо сухе молоко. Доводимо масу до загустіння. В кінці додаємо ізюм, перемішуємо.
цукерки
Перекладаємо масу в форму з попередньо застеленій плівкою.
цукерки
Масу розрівняйте і помістіть в холодильник на 3 годину.
цукерки
Через 3 години акуратно витягаємо масу за краєчки плівки. Розрізаємо на цукерки. Смачного!

Схожі рецепти