Рецепт Вершкова помадка фото

Вершкова помадка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Вагітним і годуючим
Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хто з вас в дитинстві не захоплювався виробництвом цукерок? Якщо цей процес пройшов повз вас, саме час зайнятися цим зараз і пригостити своїх діток натуральними солодощами - вершкової помадкою.

Опис приготування:

Хочете приготувати смачні цукерки з вершковим смаком без барвників, добавок і консервантів? Тоді уважно читаємо рецепт, дивимося фото і робимо Рецепт приготування вершковою помадки легкий і простий. Але при варінні вершкової маси відволікатися не раджу, помадку треба весь час перемішувати і стежити, щоб не переварити.

  • Вершки 33% - 100 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
вершкова помадка - фото крок 1
Наливаємо вершки в невеликій сотейник, додаємо до них вершкове масло.
вершкова помадка - фото крок 2
Ставимо на плиту на середній вогонь і нагріваємо, поки масло не розтопиться.
вершкова помадка - фото крок 3
Тепер додамо цукор, перемішуємо і продовжуємо нагрівати до розчинення цукру.
вершкова помадка - фото крок 4
Помішуємо помадку весь час, доводимо до кипіння і варимо хвилин 10.
вершкова помадка - фото крок 5
Щоб помадку було легко дістати, беріть відразу силіконову форму, змастіть її м'яким вершковим маслом.
вершкова помадка - фото крок 6
Як тільки вершкова маса почне набувати в деяких місцях коричневий колір, прибираємо її з вогню і перемішуємо, можна додати ваніль. Виливаємо масу в форму.
вершкова помадка - фото крок 7
Відправляємо помадку застигати в холодильник. Застигла помадка легко виймається з форми. Потім її можна поламати або нарізати на шматочки.

Схожі рецепти