Пасха вершкова

Пасха вершкова
Час приготування: 13 г. 0 хв.
Великдень вершкова готується з вершків, сиру, яєць. Вершки я зазвичай використовую нежирні, хоча можна використовувати і вершки 20-відсоткової жирності. Великдень треба наполягати в холодильнику протягом 12 час.

кількість порцій: 8-10
  • Сир— 1 кілограм
  • Вершкове масло— 200 грам
  • цукор— 150 грам
  • яйця— 3 штуки
  • ванілін— 1-2 Щепоток
  • вершки— 400 мілілітрів
  • цукати— 1 Склянка(можна додати подрібнених горіхів)
1 Масло вершкове заздалегідь виберіть з холодильника, нам потрібно м'яке масло.

2 Сир протріть через сито.

3 Змішайте сир з розм'якшеним маслом. Можна збити міксером, тоді не доведеться сир протирати. Міксер розіб'є всі грудочки.

4 Яйця вбийте в каструлю, міксером прямо в каструлі збийте з цукром.

5 Туди ж додайте вершки і ванілін.

6 Збийте ще раз або перемішайте.

7 Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть до кипіння. постійно помішуйте. Варіть протягом 5 хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть.

8 Змішайте варену суміш з сиром, перемішайте.

9 якщо бажаєте, додайте в тісто паски цукати, родзинки або подрібнені горіхи, знову перемішайте.

10 Чистий квітковий горщик, невелике відерце або пасочницу застеліть марлею, складеної в декілька шарів. Із вказаної кількості інгредієнтів вийдуть дві паски.

11 Викладіть тісто в приготовану ємність.

12 Краї марлі загорніть до центру, притисніть паску чимось рівним і відправляйте в холодильник на 11-12 годин.

13 По закінченню зазначеного часу, переверніть паску на тарілку. Прикрасьте і подавайте!

Схожі рецепти

Картопляно-вершкова запіканка з цибулею

Картопляно-вершкова запіканка з цибулею

Дуже смачна і ніжна запіканка для повсякденного вечері. Запечена картопля виходить з чарівним вершковим смаком. Дуже домашнє блюдо! опис приготування: Дуже смачно відразу в гарячому вигляді. Подати таку картопельку можна з будь-якими м'ясними стравами. Дуже підкреслять смак так само салати з о...

читати далі
Паста вершкова з грибами

Паста вершкова з грибами

Паста вершкова з грибами — це божественне блюдо. дуже ніжне, соковите і неймовірно апетитне, приготоване з пасти папарделле, трьох видів грибів, білого вина, вершків, свіжої петрушки, сиру. опис приготування: Паста вершкова з грибами, приготована по даним рецептом, це розкішне блюдо. Воно вихо...

читати далі
Скумбрія «Вершкова неженка»

Скумбрія «Вершкова неженка»

скумбрія, фарширована овочами і грибами, запікається з вершками під сирною скоринкою. Таке рибну страву прикрасить будь-який святковий стіл. А готується рибка просто і швидко! Пригощайтеся на здоров'я! опис приготування: Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати скумбрію «Вершкова...

читати далі
Вершкова фанта (безалкогольний коктейль)

Вершкова фанта (безалкогольний коктейль)

Мало хто знає, як приготувати вершкову фанту (безалкогольний коктейль), тому сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Такий гарний і смачний коктейль відмінно підійде для солодкого столу. опис приготування: Цей коктейль точно порадує всіх господинь легкістю і швидкістю приготування, так як вам...

читати далі
Вершкова глазур

Вершкова глазур

ніжна, дуже проста і швидка в приготуванні вершкова глазур в домашніх умовах - прекрасна ідея для пирогів, тортиків і найрізноманітніших кексів. Вона доповнить будь-яку вашу випічку. опис приготування: Це дуже простий варіант, як приготувати вершкову глазур, з мінімум інгредієнтів. Для аромату...

читати далі