Рецепт Вершкова помадка «Червоний Жовтень» фото

Вершкова помадка «Червоний Жовтень»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Вершкова помадка прекрасно підходить для будь-якого чаювання. Це відмінний десерт. Його не складно приготувати в домашніх умовах, тому спробуйте і ви зробити таку смакоту для своєї сім'ї.

Якщо вам стало цікаво, як приготувати вершкову помадку "червоний жовтень", то просто прочитайте цей рецепт. Таке ласощі припаде до смаку в першу чергу маленьким гурманам. Воно натуральне і не містить ніяких барвників і консервантів.

  • Вершки - 100 мілілітрів(33% жирності)
  • Цукор - 150 грам
  • Молоко згущене - 50 грам
  • Горіхи - 80 грам (арахіс смажений)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
вершкова помадка
Візьміть суху і чисту скляну піалку з високими бортиками, всипте в неї цукровий пісок, ванілін або ванільний цукор. Його можна замінити есенцією. Влийте жирні вершки, згущене молоко. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
вершкова помадка
Влийте все перемішані інгредієнти в чашу мультиварки, включите режим випічки. Закрийте кришку, варіть карамель протягом двадцяти хвилин. Вона повинна збільшитися в розмірі.
вершкова помадка
Відкрийте кришку мультиварки, варіть суміш ще раз протягом десяти хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Вона повинна придбати коричневий відтінок.
вершкова помадка
Горішки почистіть від лушпиння і порубаєте ножем. Можна брати будь-який сорт горіхів. Бажано, щоб вони були обсмаженими і володіли яскраво вираженим смаком. Киньте горіхи в чашу мультиварки, ретельно все перемішайте.
вершкова помадка
Отриману масу швидко розкладіть по силіконовим формочках. Помадка застигає практично моментально. Дістаньте отримані цукерки з формочок, подавайте їх на стіл.

Схожі рецепти