Цукерки «помадка»
(покроковий рецепт з фото)
Смачні цукерки з вершковим смаком і горіхами ви зможете легко приготувати вдома. Часу на приготування цих ласощів піде трохи, а задоволення від власноруч зроблених цукерок величезна.
Хочете приготувати смачні цукерки до чаю? У цьому вам допоможе цей простий рецепт, в якому детально розказано, як приготувати цукерки помадка. Їх можна робити з будь-якими горішками або з родзинками. Такі цукерки можна приготувати і з білим, і з темним шоколадом. Пробуйте і виберіть свій варіант.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Молоко сухе - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Шоколад білий - 50 грам (нЕ пористий! !! )
- Горіхи - 100 грам (будь-які)
- Вершкове масло - 15 грам

Для приготування нам знадобиться каструлька з антипригарним покриттям. Насипаємо в неї цукор і сухе молоко.

Все перемішуємо.

Додаємо молоко будь-якої жирності.

Перемішуємо-розтираємо, щоб маса стала однорідною, без грудочок.

Ставимо на плиту і починаємо нагрівати, весь час помішуючи, інакше маса може пригоріти. Доводимо до кипіння.

Додаємо шоколад, розмішуємо до повного розчинення шоколаду.

Прибираємо масу з плити, додаємо очищені і обсмажені горіхи. Розмішуємо.

Силіконову форму змащуємо маслом, виливаємо в неї помадку. Ставимо в холодильник годин на 8-10.

Викладаємо пласт помадки з форми.

І нарізаємо, як вам зручно: хоч прямокутниками, хоч кубиками.