Фруктова помадка
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте всіма улюблений смак дитинства цукерок-помадок? виявилося, що фруктова помадка в домашніх умовах готується дуже легко. Не потрібно бути видатним кондитером, щоб відтворити той самий смак.
Помадка - десерт універсальний: її можна їсти, як цукерки, а можна використовувати в якості прошарку в тортах або тістечок. Для приготування цукерок готову помадку потрібно поставити в холодильник для повного застигання (можна навіть скористатися формами), а для прошарку помадка використовується рідка (відразу після приготування). Я пропоную сьогодні приготувати фруктову помадку на основі вершків з додаванням шоколаду. Поєднання лимонного соку, молочного шоколаду, ванілін, вершкового масла і вершків створює справжній гастрономічний тандем незабутнього смаку! З вершками відмінно поєднується абрикосовий, банановий і персиковий сік, тому фруктова помадка може бути приготовлена і з додаванням цих соків.
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 2 склянки
- Вершкове масло - 2 чайних ложок
- Сік лимона - 50 грам
- Ванілін - За смаком
- Молочний або білий шоколад - 100 грам
![фруктова помадка - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351703.webp)
![фруктова помадка - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351704.webp)
![фруктова помадка - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351705.webp)
![фруктова помадка - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351706.webp)
![фруктова помадка - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351709.webp)
![фруктова помадка - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/fruktovaya_pomadka-351710.webp)