Фруктова бомба
(покроковий рецепт з фото)
Фруктові бомби - це соковиті фрукти запечені в солодкому тесті. Рецепт не забирає багато часу, але однозначно заслуговує на увагу! Фруктовий десерт точно здивує ваші смакові рецептори!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати фруктову бомбу. Для начинки добре підходять абрикоси, персики або сливи. Якщо фрукти недостатньо солодкі, то додайте до кожного з 1 ç.l. Цукру.
- Борошно - 300 грам
- Нутовая борошно - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Гаряча вода - 200 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Абрикос - 8-10 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Абрикоси помийте, обсушити і видаліть кісточки.
У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
Додайте гарячу воду і масло, замісіть тісто. Залиште його на 10 хвилин полежати при кімнатній температурі.
Розкачайте тісто завтовшки 4-5 мм. Виріжте гуртки. У центр кожного гуртка покладіть абрикос, защипніть краю тесту зверху. Випікайте фруктові бомби в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
Фруктова бомба готова, смачного!