Рецепт Тушковані огірки фото

Тушковані огірки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Огірок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт дуже простий і досить відомий. Він про те, як приготувати тушковані огірки. Доповнити їх можна сметаною або томатною пастою, тоді вийде відмінна підлива до основних страв.

Опис приготування:

З картопляним пюре тушковані огірки поєднуються чудово! Здавалося б, не поєднувані продукти, на перший погляд, можуть бути гармонійними і дуже смачними. Даний рецепт максимально простий, і приготувати такі огірки можна всього за півгодини.

Обов'язково відкрийте для себе цей рецепт!

  • Огірки - 4-5 штук
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
тушковані огірки - фото крок 1
1. Огірки добре промиваємо. Очищаємо їх від шкірки і нарізаємо кільцями. Потім кільця ріжемо ще на половинки.
тушковані огірки - фото крок 2
2. Відправляємо шматочки огірків смажитися на сковороду, додавши в середині смаження нашатковану цибулю. Смажимо до золотистого кольору на рослинній або оливковій олії. Сковорода повинна бути добре розігріта.
тушковані огірки - фото крок 3
3. Додаємо сметану і томатну пасту. Тушкуємо на слабкому вогні близько 3 хвилин. Можна додати кілька столових ложок води або бульйону. Зелень також додається за смаком.
тушковані огірки - фото крок 4
4. Подавати такі огірки можна як самостійну страву, а краще з гарніром. Свіжі овочі також відмінно поєднуватимуться з тушкованими огірками. Ось і готово наше легке блюдо.

Схожі рецепти