Тушковані огірки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.
Цей рецепт дуже простий і досить відомий. Він про те, як приготувати тушковані огірки. Доповнити їх можна сметаною або томатною пастою, тоді вийде відмінна підлива до основних страв.
Опис приготування:
З картопляним пюре тушковані огірки поєднуються чудово! Здавалося б, не поєднувані продукти, на перший погляд, можуть бути гармонійними і дуже смачними. Даний рецепт максимально простий, і приготувати такі огірки можна всього за півгодини.
Обов'язково відкрийте для себе цей рецепт!
- Огірки - 4-5 штук
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Огірки добре промиваємо. Очищаємо їх від шкірки і нарізаємо кільцями. Потім кільця ріжемо ще на половинки.
2. Відправляємо шматочки огірків смажитися на сковороду, додавши в середині смаження нашатковану цибулю. Смажимо до золотистого кольору на рослинній або оливковій олії. Сковорода повинна бути добре розігріта.
3. Додаємо сметану і томатну пасту. Тушкуємо на слабкому вогні близько 3 хвилин. Можна додати кілька столових ложок води або бульйону. Зелень також додається за смаком.
4. Подавати такі огірки можна як самостійну страву, а краще з гарніром. Свіжі овочі також відмінно поєднуватимуться з тушкованими огірками. Ось і готово наше легке блюдо.