Тріска з фенхелем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої тріски з картоплею, фенхелем, томатною пастою і апельсиновою цедрою.
У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати. Додати фенхель, картопля, курячий бульйон або воду і апельсинову цедру, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 10 хвилин.
Приправити тріску сіллю і перцем. Викласти рибу поверх овочів в сковороду, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки риба не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Подавати з листям фенхеля.
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Невелика цибулина - 1 штука
- Зубчики часнику - 3 штуки
- Цибулина фенхелю - 1 штука
- Картоплі - 450 грам (очищеного і тонко нарізаного)
- Курячого бульйону - 650 мілілітрів
- Томатної пасти - 2 Ст. Ложки
- Смуги апельсинової цедри - 3 штуки
- Сіль - - За смаком
- Філе тріски без шкіри і кісток - 4 штуки
У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати. Додати фенхель, картопля, курячий бульйон або воду і апельсинову цедру, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 10 хвилин.
Приправити тріску сіллю і перцем. Викласти рибу поверх овочів в сковороду, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки риба не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Подавати з листям фенхеля.
Приправити тріску сіллю і перцем. Викласти рибу поверх овочів в сковороду, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки риба не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Подавати з листям фенхеля.