Рецепт Тріска з фенхелем і картоплею фото

Тріска з фенхелем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування смаженої тріски з картоплею, фенхелем, томатною пастою і апельсиновою цедрою.

Опис приготування:

У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати. Додати фенхель, картопля, курячий бульйон або воду і апельсинову цедру, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 10 хвилин.

Приправити тріску сіллю і перцем. Викласти рибу поверх овочів в сковороду, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки риба не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Подавати з листям фенхеля.

  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Невелика цибулина - 1 штука
  • Зубчики часнику - 3 штуки
  • Цибулина фенхелю - 1 штука
  • Картоплі - 450 грам (очищеного і тонко нарізаного)
  • Курячого бульйону - 650 мілілітрів
  • Томатної пасти - 2 Ст. Ложки
  • Смуги апельсинової цедри - 3 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Філе тріски без шкіри і кісток - 4 штуки
У сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати. Додати фенхель, картопля, курячий бульйон або воду і апельсинову цедру, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, близько 10 хвилин.

Приправити тріску сіллю і перцем. Викласти рибу поверх овочів в сковороду, зменшити вогонь. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки риба не буде готова, від 8 до 10 хвилин. Подавати з листям фенхеля.

Схожі рецепти