Салат з фенхелем і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Я готую салат з фенхелем і яблуком для себе коханої. Звичайно, він добре йде і для спільного родинного або святкового обіду Просто мені цей салат дуже полюбився. Готується легко і швидко!
Легкий живильний салат, наповнений різноманітністю вітамінів. Дайте волю фантазії! Влаштовуйте собі свято кожен день Досить знайти хороший смачний і цікавий рецепт. Представляю вам салат з фенхелем і яблуком. Фенхель - незвичайний овоч зі своїм унікальним смаком! Яблуко відмінно поєднується з фенхелем і руколою. Пробуйте!
- Рукола - 200-300 грам
- Яблуко - 1-2 штук (залежить від розміру.)
- Фенхель - 1 штука
- Сир фета - 120-130 грам
- Горіхи Пекан - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком (краще морська.)
- Перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука (для соку.)
Для початку приготуємо соус. Змішайте в одній чашці гірчицю, винний оцет, оливкова олія, мед і сік лимона. Zatem чистий fenhely з lishney зелений, ображати хвостики і нарубати дрібно.
Яблука можна не чистити, так і залиште їх з шкіркою. Наріжте їх тонкими-тонкими пластинами.
Помийте рукколу. Нарвіть її, якщо хочете. Я частіше додаю її цілу в салат.
Маленькими кубиками ріжте сир Фета.
Нарубаєте дуже дрібно цибулю-шалот.
Перемішайте все. Подрібніть горіхи пекан і додайте їх до овочів і зелені. Полийте салат готовим соусом.Посоліте, поперчіть за смаком. Смачного!