Рецепт Салат з капустою і фенхелем фото

Салат з капустою і фенхелем
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Бекон , Червона капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Є такий негласний закон кулінарії, що до важкого основної страви, наприклад, до смаженого м'яса, необхідно подавати салат зі свіжих овочів. А що, якщо трохи з'єднати ці дві страви в одному?

Опис приготування:

Не так давно я дізналася, як приготувати салат з капустою, фенхелем і беконом. Останнього інгредієнта буде зовсім небагато, але він зробить свою роботу. З ним добре поєднується солодкувата заправка. І до цього не забудьте додати хрустку основу з незвичайними нотками фенхеля. Дуже оригінальний салат вийшов.

  • Червонокачанна капуста - 0, 5 штуки
  • Фенхель - 1 штука
  • Зелена цибуля, перо - 3 штуки
  • Бекон - 3 скибочки
  • Майонез - 50 мілілітрів
  • Винний червоний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат з капустою і фенхелем - фото крок 1
1. Білу частину фенхеля нарубати тонкими півкільцями. 1/3 листя подрібніть для заправки.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 2
2. Капусту наріжте тонкою соломкою.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 3
3. Лук наріжте кільцями.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 4
4. Бекон обсмажте пару хвилин на сковороді-гриль до золотистої скоринки, потім все наріжте.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 5
5. Перемішайте в салатниці цибулю, капусту, бекон і фенхель.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 6
6. Зробіть заправку. Змішайте листя фенхеля з майонезом, оцтом, медом, перцем і сіллю.
салат з капустою і фенхелем - фото крок 7
7. Заправте салат. Перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти