Салат з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий, але досить ситний салат з ароматним фенхелем додасть вам енергії. Готується салат дуже просто і стане в нагоді для перекусу в обід або на вечерю, та й на святковому столі буде доречний.
Страви з цим пряним рослиною досить популярні останнім часом. Фенхель дуже корисний, в ньому багато корисних речовин. Багатьом людям фенхель спочатку не подобається через свого дуже насиченого запаху. Раджу вводити в свій раціон фенхель потроху. Спробуйте приготувати у цій простому рецептом салат з фенхелем. Я думаю, що вам сподобається.
Дивіться, як приготувати салат з фенхелем.
- Фенхель - 1/2 штуки
- Листя салату - 4-5 штук
- Лосось малосольний - 70 грам
- Помідори черрі - 4 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок (маленький)
- Зелень петрушки - 1 пучок (маленький)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка (або будь-який інший за смаком)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуємо овочі для салату. Ретельно промиємо і підсушити паперовими рушниками.
Салатні листя рвемо руками на шматочки, викладаємо в салатник. Фенхель нарізаємо дуже-дуже тонкими скибочками і відправляємо до салату.
Дрібно нарізаємо зелене листя петрушки.
А тепер приготуємо соус для салату. Змішаємо гірчицю, мідь, сіль і перець. Додамо масло і оцет. Оцет додавайте потроху і пробуйте соус на смак.
Змішуємо салат з соусом. Викладаємо на порційну тарілку, додаємо половинки помідорів і тонко нарізані шматочки лосося. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею.