Салат з фенхелем, руколою і апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Освіжаючий овочевий салат з яскравим ароматом цитрусових буде відмінним доповненням до столу. Любіть цікаві поєднання? Тоді для вас спосіб, як приготувати салат з фенхелем, руколою і апельсином.
Опис приготування:
Крім приємного аромату цитрусових, салат володіє яскравим і барвистим видом. Ви можете зробити його всього за півгодини. У рецепті використовується червоний і помаранчевий апельсин, можна взяти тільки один вид. Червоний апельсин можете замінити грейпфрутом або навпаки.
- Рукола - 3 пучка
- Фенхель - 1 штука
- Редис - 8-10 штук
- Помаранчевий апельсин - 1 штука
- Червоний апельсин - 1 штука
- Грейпфрут - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте фенхель і відріжте цибулину від зеленої частини.
2. Розріжте цибулину фенхеля на 2 частини.
3. Кожну частину наріжте тонкими півкільцями.
4. Вимийте редис, відріжте попку і хвостики, наріжте його тонкими кружечками.
5. Зріжте шкірку з грейпфрута і апельсинів.
6. Скористайтеся ножем і розріжте його на сегменти.
7. Вимийте рукколу і викладіть в миску, додайте редис, фенхель, грейпфрут і апельсини.
8. Змішайте оливкову олію, сік одного лимона, сіль і перець за смаком, перемішайте.
9. Заправте салат приготованою сумішшю і перемішайте.
10. Подавайте салат відразу після приготування.