Салат з фенхелем, макаронами і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів незвичайних поєднань інгредієнтів і експериментів на кухні хочу запропонувати цікавий рецепт. Ситний, вельми простий і нереально пікантний і оригінальний салатик. Спробувати варто!
Хочу показати вам, як приготувати салат з фенхелем, макаронами і грушею. Найкраще почати процес хоча б за годинку, щоб фенхель добре промаринуватися. Але якщо часу немає, досить і 15 хвилин. Грушу краще вибирати м'які і солодку, щоб підкреслити смак інших інгредієнтів. Подавати до столу цей салат можна і теплим, і холодним.
- Фенхель - 2 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Макарони - 200 грам
- Груша - 2 штуки
1. Вимийте, обсушити, наріжте фенхель.
2. Зелень теж подрібніть.
3. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, оцет, цукор, сік лимона і зелень. Перемішайте.
4. Залийте фенхель маринадом і залиште на годинку.
5. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності і промийте.
6. З'єднайте з фенхелем.
7. Додайте очищену, нарізану скибочками грушею. Перемішайте акуратно і салат з фенхелем, макаронами і грушею можна подавати до столу.