Рецепт Баранина, тушкована з фенхелем фото

Баранина, тушкована з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Яких тільки способів приготування м'яса немає. Часом ми готуємо звичне блюдо, але додана спеція змінює звичний смак. Пробуємо баранину з фенхелем.

Опис приготування:

Баранина, тушкована з фенхелем, готується відразу на двох сковорідках. Для початку займіться м'ясом. Коли воно буде золотистого кольору влийте вино і тушкуйте. Тепер черга лука і фенхеля. Фенхель поріжте смужками, він такого ж кольору як і цибуля. Обсмажувати цибулю потрібно дуже акуратно, стежте, щоб він не пригоріла. Потім з'єднайте вміст обох сковорідок і тушкуйте близько години. Час завжди залежить від готовності м'яса! Пам'ятайте готову страву видає особливий аромат, воно як би говорить"я готовий! & Quot; . Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Борошно - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фенхель - 500 грам
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 1
М'ясо порізати шматками, інвестувати в формі, посипте сіллю, перцем і борошном.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 2
М'ясо обсмажте на сковороді в розігрітій олії. Потім додайте вино.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 3
Обсмажте порізаний півкільцями цибулю, фенхель і часник на розігрітій олії.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 4
З'єднайте м'ясо і цибулю, залийте бульйоном і тушкуйте близько години.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти