Рецепт Баранина, тушкована з фенхелем фото

Баранина, тушкована з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яких тільки способів приготування м'яса немає. Часом ми готуємо звичне блюдо, але додана спеція змінює звичний смак. Пробуємо баранину з фенхелем.

Баранина, тушкована з фенхелем, готується відразу на двох сковорідках. Для початку займіться м'ясом. Коли воно буде золотистого кольору влийте вино і тушкуйте. Тепер черга лука і фенхеля. Фенхель поріжте смужками, він такого ж кольору як і цибуля. Обсмажувати цибулю потрібно дуже акуратно, стежте, щоб він не пригоріла. Потім з'єднайте вміст обох сковорідок і тушкуйте близько години. Час завжди залежить від готовності м'яса! Пам'ятайте готову страву видає особливий аромат, воно як би говорить "я готовий! & Quot. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Борошно - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Фенхель - 500 грам
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 1
М'ясо порізати шматками, інвестувати в формі, посипте сіллю, перцем і борошном.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 2
М'ясо обсмажте на сковороді в розігрітій олії. Потім додайте вино.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 3
Обсмажте порізаний півкільцями цибулю, фенхель і часник на розігрітій олії.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 4
З'єднайте м'ясо і цибулю, залийте бульйоном і тушкуйте близько години.
баранина, тушкована з фенхелем - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти