Баранина, тушкована з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки способів приготування м'яса немає. Часом ми готуємо звичне блюдо, але додана спеція змінює звичний смак. Пробуємо баранину з фенхелем.
Баранина, тушкована з фенхелем, готується відразу на двох сковорідках. Для початку займіться м'ясом. Коли воно буде золотистого кольору влийте вино і тушкуйте. Тепер черга лука і фенхеля. Фенхель поріжте смужками, він такого ж кольору як і цибуля. Обсмажувати цибулю потрібно дуже акуратно, стежте, щоб він не пригоріла. Потім з'єднайте вміст обох сковорідок і тушкуйте близько години. Час завжди залежить від готовності м'яса! Пам'ятайте готову страву видає особливий аромат, воно як би говорить "я готовий! & Quot. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 800 грам
- Цибуля - 100 грам
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Біле вино - 1 Склянка
- Борошно - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Фенхель - 500 грам
М'ясо порізати шматками, інвестувати в формі, посипте сіллю, перцем і борошном.
М'ясо обсмажте на сковороді в розігрітій олії. Потім додайте вино.
Обсмажте порізаний півкільцями цибулю, фенхель і часник на розігрітій олії.
З'єднайте м'ясо і цибулю, залийте бульйоном і тушкуйте близько години.
Смачного!