Булочки з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо ароматні, смачні і зовсім нескладні булочки хочу запропонувати вам повторити. Якщо ви любите дріжджову випічку зі спеціями, рекомендую придивитися до цього рецепту. Запам'ятовуйте!
Хочу продемонструвати вам класну ідею, як приготувати булочки з фенхелем. Подавати до столу їх можна як до перших страв, так і доповнивши медом або солодким джемом, наприклад. Тісто можете замісити і вручну, і за допомогою техніки. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде приблизно 10 середніх булочок.
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Дріжджі - 4 грами
- Насіння фенхелю - 4 грами
- Вода - 260 мілілітрів
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1
У глибоку миску просійте борошно, додайте сіль і дріжджі. Влийте теплу воду.
2
Ретельно перемішайте і замісіть тісто.
3
Всипте насіння фенхелю, вимісити тісто і залиште на столі хвилин на 30, щоб воно підійшло.
4
Розділити тісто 10 невеликих шматочків, скачайте в кульки. Викладіть на деко і змастіть рослинною олією. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте до рум'яності.
5
Дуже смачні булочки з фенхелем готові. Пригощайтеся!