Рецепт Тріска з болгарським перцем і помідорами фото

Тріска з болгарським перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченої тріски з помідорами, болгарським перцем, часником і цибулею.

Попередньо розігріти духовку до 215 градусів. Очистити болгарський перець і нарізати його соломкою.

У великій неглибокої сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і цибулю, обсмажувати протягом 2 хвилин. Додати помідори і продовжувати смажити протягом 12 хвилин, поки рідина не випарується.

Очистити філе тріски. Змастити форму для випічки маслом. Викласти рибу, полити томатною сумішшю і посипати зверху нарізаним болгарським перцем. Випікати протягом 15 хвилин. Подавати відразу ж.


  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Часнику - 2 зубчики
  • Білої цибулі - 1/4 склянки
  • Помідорів - 650 грам
  • Гарячкові файл - 650 грам
  • Зелений болгарський перець - 1 штука
Попередньо розігріти духовку до 215 градусів. Очистити болгарський перець і нарізати його соломкою.

У великій неглибокої сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і цибулю, обсмажувати протягом 2 хвилин. Додати помідори і продовжувати смажити протягом 12 хвилин, поки рідина не випарується.

Очистити філе тріски. Змастити форму для випічки маслом. Викласти рибу, полити томатною сумішшю і посипати зверху нарізаним болгарським перцем. Випікати протягом 15 хвилин. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти