Тріска з болгарським перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої тріски з помідорами, болгарським перцем, часником і цибулею.
Попередньо розігріти духовку до 215 градусів. Очистити болгарський перець і нарізати його соломкою.
У великій неглибокої сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і цибулю, обсмажувати протягом 2 хвилин. Додати помідори і продовжувати смажити протягом 12 хвилин, поки рідина не випарується.
Очистити філе тріски. Змастити форму для випічки маслом. Викласти рибу, полити томатною сумішшю і посипати зверху нарізаним болгарським перцем. Випікати протягом 15 хвилин. Подавати відразу ж.
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Часнику - 2 зубчики
- Білої цибулі - 1/4 склянки
- Помідорів - 650 грам
- Гарячкові файл - 650 грам
- Зелений болгарський перець - 1 штука
У великій неглибокої сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і цибулю, обсмажувати протягом 2 хвилин. Додати помідори і продовжувати смажити протягом 12 хвилин, поки рідина не випарується.
Очистити філе тріски. Змастити форму для випічки маслом. Викласти рибу, полити томатною сумішшю і посипати зверху нарізаним болгарським перцем. Випікати протягом 15 хвилин. Подавати відразу ж.