Телятина в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо виходить відмінно смачним, а головне, що готується швидко і без особливих зусиль! Гірчичний соус з вершками прекрасно поєднується з ніжним телячим м'ясом. На гарнір картопляне пюре!
Перед вами - простий рецепт приготування телятини в гірчичному соусі. Дуже просте в приготуванні блюдо. М'ясо обсмажують з цибулею на сковороді, потім трохи гаситься у вині. Фінальний акорд - телятина з цибулею гаситься в гірчично-вершковому соусі. На гарнір - картопляне пюре! хай щастить!
- Телятина - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів (жирні)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шавлія - 6 штук (листя)
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 30 грам
- Вино біле сухе - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Нарізаємо цибулю півкільцями або кільцями, смажимо на олії разом з шавлією.
Наріжте довгими і тонкими смужками м'ясо.
Витягуємо зі сковороди шавлія і додаємо м'ясо.
Коли м'ясо трохи підрум'яниться, вливаємо вино і чекаємо, поки воно випарується.
В окремій ємності змішайте гірчицю і вершки до однорідності. Влийте соус до м'яса, готуйте під кришкою до загустіння. Сіль і перець за смаком.
Смачного!