Рецепт Телятина в гірчичному соусі фото

Телятина в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Вершки , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Блюдо виходить відмінно смачним, а головне, що готується швидко і без особливих зусиль! Гірчичний соус з вершками прекрасно поєднується з ніжним телячим м'ясом. На гарнір картопляне пюре!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування телятини в гірчичному соусі. Дуже просте в приготуванні блюдо. М'ясо обсмажують з цибулею на сковороді, потім трохи гаситься у вині. Фінальний акорд - телятина з цибулею гаситься в гірчично-вершковому соусі. На гарнір - картопляне пюре! хай щастить!

  • Телятина - 300 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів (жирні)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шавлія - 6 штук (листя)
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 30 грам
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
телятина в гірчичному соусі - фото крок 1
Нарізаємо цибулю півкільцями або кільцями, смажимо на олії разом з шавлією.
телятина в гірчичному соусі - фото крок 2
Наріжте довгими і тонкими смужками м'ясо.
телятина в гірчичному соусі - фото крок 3
Витягуємо зі сковороди шавлія і додаємо м'ясо.
телятина в гірчичному соусі - фото крок 4
Коли м'ясо трохи підрум'яниться, вливаємо вино і чекаємо, поки воно випарується.
телятина в гірчичному соусі - фото крок 5
В окремій ємності змішайте гірчицю і вершки до однорідності. Влийте соус до м'яса, готуйте під кришкою до загустіння. Сіль і перець за смаком.
телятина в гірчичному соусі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти