Рецепт Тефтелі з бринзою фото

Тефтелі з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Роздільне харчування, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

А ви пробували готувати тефтелі з бринзою? обов'язково приготуйте, адже вони виходять надзвичайно яскравого смаку, соковитими і апетитними. Бринза надає страві особливого смаку. Дуже хороші тефтелі!

Приготуємо тефтелі з бринзою в домашніх умовах. Готову страву подається до столу з гарніром і овочами. Добре поєднуються тюфтельки з кашами та картопляним пюре. Дуже рекомендую!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Печиво - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Бринза - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
тефтелі з бринзою - фото крок 1
Попередньо замочіть булочку у воді. Лук подрібніть, яблуко очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Розігрійте в сковороді рослинне масло, злегка обсмажте цибулю і яблуко. Фарш змішайте з віджатою булочкою, яйцем, подрібненою зеленню, цибулею, яблуком і гірчицею. Перемішайте, додавши за смаком сіль і перець.
тефтелі з бринзою - фото крок 2
З фаршу робимо коржики, всередину закладаємо шматочок бринзи, формуємо тефтелі.
тефтелі з бринзою - фото крок 3
Обсмажуємо тюфтельки у фритюрі.
тефтелі з бринзою - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти