Тефтелі з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували готувати тефтелі з бринзою? обов'язково приготуйте, адже вони виходять надзвичайно яскравого смаку, соковитими і апетитними. Бринза надає страві особливого смаку. Дуже хороші тефтелі!
Приготуємо тефтелі з бринзою в домашніх умовах. Готову страву подається до столу з гарніром і овочами. Добре поєднуються тюфтельки з кашами та картопляним пюре. Дуже рекомендую!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Печиво - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Бринза - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Попередньо замочіть булочку у воді. Лук подрібніть, яблуко очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Розігрійте в сковороді рослинне масло, злегка обсмажте цибулю і яблуко. Фарш змішайте з віджатою булочкою, яйцем, подрібненою зеленню, цибулею, яблуком і гірчицею. Перемішайте, додавши за смаком сіль і перець.
З фаршу робимо коржики, всередину закладаємо шматочок бринзи, формуємо тефтелі.
Обсмажуємо тюфтельки у фритюрі.
Смачного!