Брокколі з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Знати багато рецептів салатів, напевно, обов'язково для кожної домогосподарки і кулінара. Адже в основному вони робляться швидко і нескладно. Тому запишіть собі, як приготувати брокколі з бринзою.
Цей рецепт - для всіх тих, хто хоче дізнатися, як приготувати брокколі з бринзою. Блюдо виходить пікантним, ніжним і не зажадає від вас великих витрат. Заздалегідь відваріть курячу грудку, обов'язково остудіть її перед нарізкою. В іншому технологія готування буде простіше нікуди.
- Брокколі - 300 грам
- Крем - 100 грам
- Бринза - 150 грам
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1, 5 чайних ложки
- Суміш перців - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
Брокколі помийте і відваріть в підсоленій воді 5 хвилин. Потім остудіть її і розберіть на суцвіття. Змішайте в салатниці з нарізаною куркою і бринзою.
Тепер приготуйте соус. Змішайте в окремій мисці сметану, гірчицю, соєвий соус. Також всипте суміш перців і сіль по своєму смаку. Перемішайте до отримання єдиної консистенції.
Потім заправте салат соусом, наріжте цибулю для прикраси і подавайте блюдо до столу. Приємного вам апетиту!