Чамбелла з бринзою і спеціями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніколи не пробували спекти італійський хліб? подивіться, як приготувати чамбеллу з бринзою і спеціями. Вам напевно сподобається цей ситний, ароматний хліб з щільним м'якушем і хрусткою скоринкою.
Чамбелла - це традиційний італійський хліб у формі бублика, який випікається з різною начинкою. У цьому рецепті начинка класична: бринза і зелень, а прикрашений хліб білим і чорним кунжутом. Немає ніякої спеціальної технології приготування хліба, досить розкачати тісто в пласт, розподілити по ньому начинку і сформувати бублик. Замість кунжуту в якості прикраси можна використовувати кмин або насіння соняшнику. Не раджу вам замінювати оливкова олія рослинним, так як воно не зможе передати аромат італійського хліба.
- Біла пшеничне борошно - 600 грам(120 г в закваску, 480 г в тісто)
 - Вода кімнатної температури - 402 грами(120 г в закваску, 288 г в тісто)
 - Дріжджі (опара) - 240 грам
 - Сіль - 12 грам
 - Бринза - 300-400 грам
 - Майоран - За смаком
 - Базилік - За смаком
 - Орегано - За смаком
 - Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Пшеничний стартер - 2 Ст. Ложки
 

1. Приготуйте закваску: воду змішайте з закваскою-стартером, добре перемішайте. Додайте просіяне борошно і знову добре перемішайте. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин.

2. Викладіть опару в миску тістоміса, додайте воду, бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль і просіяне борошно. Вимісити тісто протягом 5 хвилин 2 швидкості.

3. Тісто вийде рідким і буде липнути до рук. Перекладіть тісто в миску, зберіть краю до середини, переверніть і накрийте плівкою. Залиште при кімнатній температурі на 3 годину.

4. Викладіть тісто на пергамент і руками розтягніть його в рівний прямокутник товщиною 1 см. Викладіть нарізану на середні шматочки бринзу і спеції за смаком. Поверніть прямокутник в рулет, потім сформуйте бублик і закріпіть кінці.

5. Перетягніть заготовку на покритий пергаментом деко, присипте борошном, накрийте плівкою і залиште на 1 годину при кімнатній температурі.

6. Збризніть хліб водою, посипте кунжутом і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин. Остудіть чамбеллу на решітці. Смачного!