Рецепт Чамбелла з бринзою і спеціями фото

Чамбелла з бринзою і спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Зелень , Бринза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Ніколи не пробували спекти італійський хліб? подивіться, як приготувати чамбеллу з бринзою і спеціями. Вам напевно сподобається цей ситний, ароматний хліб з щільним м'якушем і хрусткою скоринкою.

Опис приготування:

Чамбелла - це традиційний італійський хліб у формі бублика, який випікається з різною начинкою. У цьому рецепті начинка класична: бринза і зелень, а прикрашений хліб білим і чорним кунжутом. Немає ніякої спеціальної технології приготування хліба, досить розкачати тісто в пласт, розподілити по ньому начинку і сформувати бублик. Замість кунжуту в якості прикраси можна використовувати кмин або насіння соняшнику. Не раджу вам замінювати оливкова олія рослинним, так як воно не зможе передати аромат італійського хліба.

  • Біла пшеничне борошно - 600 грам(120 г в закваску, 480 г в тісто)
  • Вода кімнатної температури - 402 грами(120 г в закваску, 288 г в тісто)
  • Дріжджі (опара) - 240 грам
  • Сіль - 12 грам
  • Бринза - 300-400 грам
  • Майоран - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Пшеничний стартер - 2 Ст. Ложки
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 1
1. Приготуйте закваску: воду змішайте з закваскою-стартером, добре перемішайте. Додайте просіяне борошно і знову добре перемішайте. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин.
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 2
2. Викладіть опару в миску тістоміса, додайте воду, бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль і просіяне борошно. Вимісити тісто протягом 5 хвилин 2 швидкості.
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 3
3. Тісто вийде рідким і буде липнути до рук. Перекладіть тісто в миску, зберіть краю до середини, переверніть і накрийте плівкою. Залиште при кімнатній температурі на 3 годину.
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 4
4. Викладіть тісто на пергамент і руками розтягніть його в рівний прямокутник товщиною 1 см. Викладіть нарізану на середні шматочки бринзу і спеції за смаком. Поверніть прямокутник в рулет, потім сформуйте бублик і закріпіть кінці.
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 5
5. Перетягніть заготовку на покритий пергаментом деко, присипте борошном, накрийте плівкою і залиште на 1 годину при кімнатній температурі.
чамбелла з бринзою і спеціями - фото крок 6
6. Збризніть хліб водою, посипте кунжутом і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин. Остудіть чамбеллу на решітці. Смачного!

Схожі рецепти