Цвітна капуста зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Любіть овочі? Тоді обов'язково варто спробувати в домашніх умовах цей класний варіант, як приготувати кольорову капусту зі спеціями. Швидко, корисно, пікантно і дійсно смачно. Рекомендую!
Ця страва може бути як гарніром, так і основним. Подавати до столу найкраще гарячим, за бажанням доповнивши зеленню або соусом до смаку. Чилі, імбир, часник, зелена цибуля - все це надає капусті дуже класний аромат і смак. Навіть якщо ви не шанувальник цього овоча, рекомендую спробувати його в такому варіанті, а раптом передумаєте?
- Кольорова капуста - 1 штука
- Чилі перець - 1 штука (сушений)
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень, спеції - За смаком
1. Вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття цвітну капусту.
2. Подрібніть чилі, імбир, часник, Зелена цибуля.
3. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть чилі, часник, цибуля, імбир і обсмажте хвилинку.
4. Викладіть на сковороду капусту. Додайте 1-2 ложки води, сіль, улюблені спеції. Обсмажте на середньому вогні до м'якості.
Подавайте до столу теплою.
Смачного!
Подавайте до столу теплою.
Смачного!