Рецепт Тартіні з ростбіф фото

Тартіні з ростбіф
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Ця страва чудово підійде для вечірок. Його можна зробити спочатку порційних і в разі потреби розрізати на шматки. Подивіться, як приготувати Тартіні з ростбіф і пряної заправкою.

Опис приготування:

У цій страві дуже важливий хліб. Він повинен бути на заквасці, grubovatий, з твердою скоринкою. Звичайний батон не підійде. Точніше підійде, але смак і ефект буде не той. Другий важливий момент - подавати Тартіні гостям треба відразу після приготування, так як хліб рясно просочений соусом і швидко розмокає. Здивуйте своїх гостей приємною і оригінальною закускою.

  • Шматочок Кнопка на заквасці - 4 штуки
  • Rostʙif - 300 грам
  • Редис - 2 штуки
  • Гілочка кінзи - 1-2 штук
  • Мариновані огірки - 2 штуки
  • Салат Фрізе - 10 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Джіонская гірчиця - 0, 5 чайних ложки
  • Олія кунжутна - 100 грам
  • Рисовий оцет - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки (жовті)
тартіні з ростбіф - фото крок 1
Хліб обсмажте на грилі до золотистого кольору.
тартіні з ростбіф - фото крок 2
Змастіть хліб соусом. Для його приготування цибулю дуже дрібно порубати ножем, промийте, відіжміть і перемішайте з соєвим соусом, цукром, гірчицею, кунжутним маслом і рисовим оцтом.
тартіні з ростбіф - фото крок 3
Зверху викладіть тонко нарізаний ростбіф.
тартіні з ростбіф - фото крок 4
Помідори бланшируйте, очистіть від шкірки і насіння, наріжте дрібними кубиками. Також наріжте мариновані огірки.
тартіні з ростбіф - фото крок 5
Викладіть зверху нарізані помідори і огірки. Прикрасьте 2-3 листочками кінзи, салатом фрізе і 2-3 скибочками редиски. Смачного!

Схожі рецепти