Тартіні з ростбіф
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва чудово підійде для вечірок. Його можна зробити спочатку порційних і в разі потреби розрізати на шматки. Подивіться, як приготувати Тартіні з ростбіф і пряної заправкою.
У цій страві дуже важливий хліб. Він повинен бути на заквасці, grubovatий, з твердою скоринкою. Звичайний батон не підійде. Точніше підійде, але смак і ефект буде не той. Другий важливий момент - подавати Тартіні гостям треба відразу після приготування, так як хліб рясно просочений соусом і швидко розмокає. Здивуйте своїх гостей приємною і оригінальною закускою.
- Шматочок Кнопка на заквасці - 4 штуки
- Rostʙif - 300 грам
- Редис - 2 штуки
- Гілочка кінзи - 1-2 штук
- Мариновані огірки - 2 штуки
- Салат Фрізе - 10 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Соєвий соус - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Джіонская гірчиця - 0, 5 чайних ложки
- Олія кунжутна - 100 грам
- Рисовий оцет - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки (жовті)
Хліб обсмажте на грилі до золотистого кольору.
Змастіть хліб соусом. Для його приготування цибулю дуже дрібно порубати ножем, промийте, відіжміть і перемішайте з соєвим соусом, цукром, гірчицею, кунжутним маслом і рисовим оцтом.
Зверху викладіть тонко нарізаний ростбіф.
Помідори бланшируйте, очистіть від шкірки і насіння, наріжте дрібними кубиками. Також наріжте мариновані огірки.
Викладіть зверху нарізані помідори і огірки. Прикрасьте 2-3 листочками кінзи, салатом фрізе і 2-3 скибочками редиски. Смачного!