Рецепт Тартіні з м'ясом лобстера фото

Тартіні з м'ясом лобстера
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Тартіні називають невеликі відкриті сандвічі. Це дуже популярний в Бельгії, та й взагалі в Європі сніданок. Ділюся з вами рецептом Тартіні з м'ясом лобстера. Вишукано, просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Хліб краще всього брати не найсвіжіший, а вилежатися і трохи підсушений.

Для Тартіні краще не використовувати багато інгредієнтів - 1-2 улюблених і смачних продукту. Ось і все що потрібно. Найкраще готувати Тартіні безпосередньо перед їжею. Якщо ви хочете приготувати Тартіні заздалегідь, то змастіть хліб тонким шаром масла, тоді вони не розм'якнуть до приходу гостей.

  • Лобстер - 400 грам
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Селера - 1/2 штуки
  • Кукурудза - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
  • Скибочки багета - 5 штук
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Чилі - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Табаско - 1-3 капель
тартіні з м'ясом лобстера - фото крок 1
1. Зварений лобстер розріжте гострим ножем уздовж на 2 частини.
тартіні з м'ясом лобстера - фото крок 2
2. Очистіть м'ясо від панцира і дрібно наріжте.
тартіні з м'ясом лобстера - фото крок 3
3. У глибокій ємності змішайте майонез, табаско, кетчуп, сік половини лимона. Подрібніть половину червоної цибулі, селери і перець чилі. Додайте кукурудзу і кріп в туди ж. Перемішайте соус з м'ясом лобстера.
тартіні з м'ясом лобстера - фото крок 4
4. Поділіть будь закусочні булочки навпіл і помістіть в них готову начинку. Смачного!

Схожі рецепти