Тартіні з м'ясом лобстера
(покроковий рецепт з фото)
Тартіні називають невеликі відкриті сандвічі. Це дуже популярний в Бельгії, та й взагалі в Європі сніданок. Ділюся з вами рецептом Тартіні з м'ясом лобстера. Вишукано, просто і дуже смачно!
Хліб краще всього брати не найсвіжіший, а вилежатися і трохи підсушений.
Для Тартіні краще не використовувати багато інгредієнтів - 1-2 улюблених і смачних продукту. Ось і все що потрібно. Найкраще готувати Тартіні безпосередньо перед їжею. Якщо ви хочете приготувати Тартіні заздалегідь, то змастіть хліб тонким шаром масла, тоді вони не розм'якнуть до приходу гостей.
- Лобстер - 400 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Селера - 1/2 штуки
- Кукурудза - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Скибочки багета - 5 штук
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Чилі - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Табаско - 1-3 капель
1. Зварений лобстер розріжте гострим ножем уздовж на 2 частини.
2. Очистіть м'ясо від панцира і дрібно наріжте.
3. У глибокій ємності змішайте майонез, табаско, кетчуп, сік половини лимона. Подрібніть половину червоної цибулі, селери і перець чилі. Додайте кукурудзу і кріп в туди ж. Перемішайте соус з м'ясом лобстера.
4. Поділіть будь закусочні булочки навпіл і помістіть в них готову начинку. Смачного!