Рецепт «Ажапсандал» вірменський з м'ясом фото

«Ажапсандал» вірменський з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Класичний рецепт цієї страви передбачає використання овочів. Розповім, як приготувати «Апжапсандал» на вірменський манер. Буде смачно, ситно і ароматно!

Опис приготування:

Блюдо може бути рідке, нагадує густий овочевий суп м м'ясом або спекотне. Не бійтеся спецій, тут вони дуже до речі! готуйте, пробуйте і діліться враженнями в коментарях!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Картопля - 500 грам
  • Томати - 500 грам
  • Баклажани - 500 грам
  • Перець - 500 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Базилік (свіжий) - За смаком
& Quot; Adzhapsandal
1. Вимийте телятину і наріжте невеликими шматочками. У каструлю з товстим дном (казанок) налийте трохи олії, викладіть м'ясо.
& Quot; Adzhapsandal
2. Вимийте баклажани, наріжте. Викладіть рівномірно поверх м'яса.
& Quot; Adzhapsandal
3. Вимийте і очистіть перці від насіння, наріжте, викладіть поверх баклажанів.
& Quot; Adzhapsandal
4. Очистіть картопля, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Томати наріжте такими ж шматочками, як інші овочі і викладіть верхнім шаром.
& Quot; Adzhapsandal
5. Poperčite і сіль, додайте хмелі-сунелі і листочки свіжого базиліка. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 1 години на слабкому вогні.
& Quot; Adzhapsandal
6. Готову страву акуратно викладіть в тарілку, перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти