«Ажапсандал» вірменський з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт цієї страви передбачає використання овочів. Розповім, як приготувати «Апжапсандал» на вірменський манер. Буде смачно, ситно і ароматно!
Блюдо може бути рідке, нагадує густий овочевий суп м м'ясом або спекотне. Не бійтеся спецій, тут вони дуже до речі! готуйте, пробуйте і діліться враженнями в коментарях!
- Телятина - 1 кілограм
- Картопля - 500 грам
- Томати - 500 грам
- Баклажани - 500 грам
- Перець - 500 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Базилік (свіжий) - За смаком
5. Poperčite і сіль, додайте хмелі-сунелі і листочки свіжого базиліка. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 1 години на слабкому вогні.