Рецепт «Ажапсандал» вірменський з м'ясом фото

«Ажапсандал» вірменський з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Класичний рецепт цієї страви передбачає використання овочів. Розповім, як приготувати «Апжапсандал» на вірменський манер. Буде смачно, ситно і ароматно!

Блюдо може бути рідке, нагадує густий овочевий суп м м'ясом або спекотне. Не бійтеся спецій, тут вони дуже до речі! готуйте, пробуйте і діліться враженнями в коментарях!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Картопля - 500 грам
  • Томати - 500 грам
  • Баклажани - 500 грам
  • Перець - 500 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Базилік (свіжий) - За смаком
5. Poperčite і сіль, додайте хмелі-сунелі і листочки свіжого базиліка. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 1 години на слабкому вогні.

Схожі рецепти