Вірменський коржик
(покроковий рецепт з фото)
Коржі прекрасні як самі по собі, так і в якості основи для рулетів з найрізноманітнішими начинками. А ви знаєте, що їх досить просто можна спекти в домашніх умовах? дивіться рецепт!
Хотілося б поділитися з вами нескладним і досить вдалим способом, як приготувати вірменську корж. Вона чудово підійде для перших страв, прекрасно доповнить м'ясні і стане приголомшливою закускою. А саме класне то, що процес не займе багато сил або часу.
- Вода - 150 мілілітрів
- Борошно - 320 грам (приблизно)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. З тестом все досить просто: з'єднайте просіяне з сіллю борошно, воду і рослинне масло.
2. Замісити однорідне тісто і залиште його "відпочити" хвилин 10-15.
3. Після розділіть тісто на невеликі шматочки. Залежно від розміру сковороди їх потрібно зробити від 8 до 12 штук.
4. Кожен шматочок обваляйте в борошні з усіх боків.
5. І розкачайте максимально тонко. Втім, ваша домашня коржик може бути і трохи товщі.
6. Викладіть на ретельно розігріту сковороду і обсмажте корж з двох сторін до рум'яної. Процес дуже швидкий, буквально хвилина буде потрібно.
7. А щоб коржі НЕ підсихали, викладайте їх під вологий рушник. Ось і весь секрет, як зробити вірменську корж.