Рецепт Вірменський коржик фото

Вірменський коржик
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку, На сніданок
Випічка, Коржі

Коржі прекрасні як самі по собі, так і в якості основи для рулетів з найрізноманітнішими начинками. А ви знаєте, що їх досить просто можна спекти в домашніх умовах? дивіться рецепт!

Хотілося б поділитися з вами нескладним і досить вдалим способом, як приготувати вірменську корж. Вона чудово підійде для перших страв, прекрасно доповнить м'ясні і стане приголомшливою закускою. А саме класне то, що процес не займе багато сил або часу.

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Борошно - 320 грам (приблизно)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
вірменська коржик - фото крок 1
1. З тестом все досить просто: з'єднайте просіяне з сіллю борошно, воду і рослинне масло.
вірменська коржик - фото крок 2
2. Замісити однорідне тісто і залиште його "відпочити" хвилин 10-15.
вірменська коржик - фото крок 3
3. Після розділіть тісто на невеликі шматочки. Залежно від розміру сковороди їх потрібно зробити від 8 до 12 штук.
вірменська коржик - фото крок 4
4. Кожен шматочок обваляйте в борошні з усіх боків.
вірменська коржик - фото крок 5
5. І розкачайте максимально тонко. Втім, ваша домашня коржик може бути і трохи товщі.
вірменська коржик - фото крок 6
6. Викладіть на ретельно розігріту сковороду і обсмажте корж з двох сторін до рум'яної. Процес дуже швидкий, буквально хвилина буде потрібно.
вірменська коржик - фото крок 7
7. А щоб коржі НЕ підсихали, викладайте їх під вологий рушник. Ось і весь секрет, як зробити вірменську корж.

Схожі рецепти