Рецепт Аджабсандал вірменський фото

Аджабсандал вірменський
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кавказька кухня радує нас чудовим блюдом Аджаб сандал. Готується воно дуже просто, і тим не менше складе честь будь-якого столу. Спробуйте, у вас все вийде.

Опис приготування:

Зверніть свою увагу на рецепт, як приготувати Аджаб сандал вірменський. Повністю готове блюдо вразить вас своїм неповторним ароматом, який просто так і пахне сонячним літнім днем ​​і свіжими соковитими овочами. Всі інгредієнти виходять м'якими і ніжними, просто тануть у роті.

  • Баклажан - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Помідори - 8 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Петрушка, Braai, базилік - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
1
Попередньо баклажани помийте і поріжте соломкою, при цьому залиште хвостик, щоб вони не розсипалися. Добре їх посоліть.
2
Перець і моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями, а гострий перець - кільцями.
3
Струсіть з баклажанів сіль і відіжміть зайвий сік.
4
На розпеченій сковороді обсмажте баклажани. Відкладіть їх в блюдо, щоб стік жир.
5
На тій же сковороді обсмажте моркву з цибулею.
6
Додайте перці і часник.
7
Далі додайте нарубану зелень.
8
Введіть крупно порізані помідори.
9
Додати сіль, поперчіть.
10
В самому кінці додайте баклажани. Тільки не забудьте відокремити хвостики. У вас вийде довга соломка.
11
Накрийте кришкою і тушкуйте, не заважаючи, 30 хвилин.
12
Ступінь готовності найпростіше оцінити по моркви - коли вона м'яка - сміливо знімайте з вогню і подавайте до столу!
13
Смачного!

Схожі рецепти