Аджабсандал вірменський
(покроковий рецепт з фото)
Кавказька кухня радує нас чудовим блюдом Аджаб сандал. Готується воно дуже просто, і тим не менше складе честь будь-якого столу. Спробуйте, у вас все вийде.
Зверніть свою увагу на рецепт, як приготувати Аджаб сандал вірменський. Повністю готове блюдо вразить вас своїм неповторним ароматом, який просто так і пахне сонячним літнім днем і свіжими соковитими овочами. Всі інгредієнти виходять м'якими і ніжними, просто тануть у роті.
- Баклажан - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець гіркий - 1 штука
- Помідори - 8 штук
- Морква - 3 штуки
- Петрушка, Braai, базилік - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
1
Попередньо баклажани помийте і поріжте соломкою, при цьому залиште хвостик, щоб вони не розсипалися. Добре їх посоліть.
2
Перець і моркву наріжте соломкою, цибуля - півкільцями, а гострий перець - кільцями.
3
Струсіть з баклажанів сіль і відіжміть зайвий сік.
4
На розпеченій сковороді обсмажте баклажани. Відкладіть їх в блюдо, щоб стік жир.
5
На тій же сковороді обсмажте моркву з цибулею.
6
Додайте перці і часник.
7
Далі додайте нарубану зелень.
8
Введіть крупно порізані помідори.
9
Додати сіль, поперчіть.
10
В самому кінці додайте баклажани. Тільки не забудьте відокремити хвостики. У вас вийде довга соломка.
11
Накрийте кришкою і тушкуйте, не заважаючи, 30 хвилин.
12
Ступінь готовності найпростіше оцінити по моркви - коли вона м'яка - сміливо знімайте з вогню і подавайте до столу!
13
Смачного!