Рецепт Аджабсандал по-грузинськи фото

Аджабсандал по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Баклажан , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви такого ще не пробували! У кожного народу є якісь овочеві смачні страви, але саме це я люблю найбільше. Оригінально, пряно, свіжо і смачно, спробуйте приготувати аджапсандал!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт приготування смачної страви, а тому з радістю вам розповім, як приготувати аджапсандал по-грузинськи. Впевнена, вам сподобається це блюдо! Воно в міру вишукане, в міру легке, в міру просте, в міру ситне, до того ж, у нього неймовірний смак! Дуже рекомендую!

  • Баклажани - 4-6 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Гострий зелений перець - 1 штука
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Помідори - 5 штук
  • Зелень - 100 грам (базилік, Braai, петрушка)
  • Koriandr - 0.5 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Горіхи - 2 щіпки
Adzhapsandal грузинськи - фото крок 1
1. Підготуємо всі інгредієнти. Помиємо і обсушити овочі.
Adzhapsandal грузинськи - фото крок 2
2. Ріжемо овочі шматочками, обсмажити на олії спочатку перець, цибулю і моркву, а також баклажани (до румяности).
Adzhapsandal грузинськи - фото крок 3
3. А тепер в сотейнику окремо пасеруємо подрібнену зелень зі спеціями. Додамо до овочевої суміші.
Adzhapsandal грузинськи - фото крок 4
4. Помідори обшпарити, щоб зняти шкірку. Отриману м'якоть перетираємо з сіллю і додаємо до овочів. Зменшимо вогонь і продовжимо тушкувати. Окремо часник перетираємо з кінзою і горіхами, додамо до страви.
Adzhapsandal грузинськи - фото крок 5
5. Перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо все разом 15 хвилин під кришкою. Спеції - за смаком.

Схожі рецепти