Аджабсандал по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Ви такого ще не пробували! У кожного народу є якісь овочеві смачні страви, але саме це я люблю найбільше. Оригінально, пряно, свіжо і смачно, спробуйте приготувати аджапсандал!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування смачної страви, а тому з радістю вам розповім, як приготувати аджапсандал по-грузинськи. Впевнена, вам сподобається це блюдо! Воно в міру вишукане, в міру легке, в міру просте, в міру ситне, до того ж, у нього неймовірний смак! Дуже рекомендую!
- Баклажани - 4-6 штук
- Морква - 3 штуки
- Перець болгарський - 4 штуки
- Гострий зелений перець - 1 штука
- Цибуля - 2-3 штук
- Помідори - 5 штук
- Зелень - 100 грам (базилік, Braai, петрушка)
- Koriandr - 0.5 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Горіхи - 2 щіпки
1. Підготуємо всі інгредієнти. Помиємо і обсушити овочі.
2. Ріжемо овочі шматочками, обсмажити на олії спочатку перець, цибулю і моркву, а також баклажани (до румяности).
3. А тепер в сотейнику окремо пасеруємо подрібнену зелень зі спеціями. Додамо до овочевої суміші.
4. Помідори обшпарити, щоб зняти шкірку. Отриману м'якоть перетираємо з сіллю і додаємо до овочів. Зменшимо вогонь і продовжимо тушкувати. Окремо часник перетираємо з кінзою і горіхами, додамо до страви.
5. Перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо все разом 15 хвилин під кришкою. Спеції - за смаком.