Рецепт Салат «Ажапсандал» фото

Салат «Ажапсандал»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Під назвою"Аджапсандал" є кілька страв, які готують принципово різними способами. Загальна тільки те, що всі вони з овочів. У мене це чудовий салат або закуска.

Опис приготування:

Яскравий, гарний, ароматний, корисний і дуже смачний салат підійде в будні і свята. А також стане прикрасою будь-якого столу. Готується легко, не вимагаючи особливих кулінарних навичок.

  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - 10 грам
салат
Один великий баклажан помийте і запечіть в духовці або мікрохвильовій печі. Після прохолодною і чистою.
салат
Наріжте баклажан невеликими кубиками.
салат
Великий помідор обдайте окропом, зніміть шкірку і також наріжте. Додайте в салат.
салат
Великий болгарський перець запечіть. Ще гарячий викладіть в поліетиленовий пакет. Тримайте в пакеті, поки перець не охолоне. Після цього буде легко зняти з перцю шкірку. Наріжте перець і викладіть в салатник.
салат
Одну невелику цибулину очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Додайте в салат.
салат
Часник подрібніть і теж викладіть в салат.
салат
Додайте нарізану петрушку.
салат
Заправте салат олією, лимонним соком або оцтом. Посоліть і перемішайте.
салат
Салат"Аджапсандал" готовий!

Схожі рецепти