Ачма з м'ясом з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ачма з м'ясом - це, по суті, пиріг з лаваша з начинкою. Випічка виходить дуже ситної і насиченою. Блюдо підійде на обід або вечерю для всієї родини. Готувати можна в мультиварці або в духовці.
Перед вами, простий рецепт, як приготувати ачму з м'ясом з лаваша. Спершу потрібно зробити начинку, яку потім змішуємо з подрібненою зеленню і викладається шарами в мультиварку (чергуючи з лавашами). Зверху додаємо заливку з яйця з тертим сиром. Я випікаю ачму в мультиварці, це дуже просто. Хай щастить!
- Лаваш - 3 штуки
- Фарш курячий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Бульйон м'ясний - 1/2 склянки
- Масло рослинне - За смаком
Для початку подрібнюємо цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі з фаршем на рослинному маслі в чаші мультиварки. Режим "жарко ", 15 хвилин. Для 2-3 хвилини до готовності влийте бульйон. Сіль і перець додайте по своєму смаку.
Обсмажені з фаршем овочі перекладаємо на тарілку і змішуємо з подрібненою зеленню.
На дно чаші мультиварки вливаємо зовсім трохи олії. Викладаємо лаваш.
Зверху викладаємо частину начинки. Далі - ще один лаваш і знову шар начинки. Таким чином, верхнім шаром виходить лаваш.
В окремій ємності змішайте яйце з тертим сиром.
Виливаємо заливку на лаваш. Готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин.
Смачного!