Рецепт Аджаб сандал з м'ясом фото

Аджаб сандал з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Баклажан , Яловичина , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Аджаб сандал - це блюдо кавказької кухні, яке готується в казані способом гасіння інгредієнтів. Воно складається з м'яса і овочів. Обов'язково повинен бути присутнім помідор.

Опис приготування:

Порцій виходить багато, тому можна нагодувати велику сім'ю. Так саме і робили раніше: гасили цілий чан. Блюдо трохи гостре, але це завжди можна відрегулювати. Кінза теж робить свою справу. Вона дає свіжість і цікавий смаковий відтінок. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати Аджаб сандал з м'ясом.

  • Яловичина - 700 грам
  • Помідор - 1 кілограм
  • Баклажан - 6 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Аджика - 3 чайних ложки
  • Кінза свіжа - 5 Пучков
  • Базилік - 2 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 1
Яловичину промийте і наріжте невеликими шматочками.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 2
Баклажани помийте. Наріжте їх шматочками і залийте водою. Додайте до неї сіль. Залиште овоч на 15 хвилин, потім злийте воду.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 3
Картопля почистіть і помийте. Наріжте його кубиками.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 4
Перці промийте. Видаліть з них кісточки, а потім наріжте.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 5
Базилік і кінзу промийте і дрібно наріжте.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 6
Помиті помідори подрібніть.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 7
Казань злиття 2 ст. Ложки олії. Шарами укладіть: яловичину, баклажани, картопля, перець, всю зелень і томати. Зверху засипте приправи і сіль. Влийте масло.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 8
Накрийте казан кришкою. Поставте його на маленький вогонь. Гасіть блюдо протягом 1, 5 годину.
аджаб сандал з м'ясом - фото крок 9
Далі підніміть кришку. Залиште Аджаб сандал ще на півгодини на вогні. Дайте йому настоятися. Смачного!

Схожі рецепти