Рецепт Аджапсандал з м'ясом фото

Аджапсандал з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Овочі
Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Ви згодні з твердженням, що експериментувати можна навіть з традиційними і класичними рецептами? Якщо так, то запрошую вас на кухню, щоб спробувати цікаву варіацію відомого страви.

Покажу вам, як приготувати Аджапсандал з м'ясом і картоплею. Що, абсолютно незвичайна ідея, але чому б і ні? В даному випадку блюдо готується в казані на природі, але ви можете легко повторити і вдома, використовуючи посуд з товстим дном або мультиварку, наприклад. Спробувати, на мій погляд, точно варто!

  • М'ясо - 1 кілограм (яловичина)
  • Баклажани - 1.5 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Солодкий перець - 5-6 штук
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок (кріп, Braai, чебрець, базилік)
  • Картопля - 1 кілограм (по бажанню)
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
аджапсандал з м'ясом - фото крок 1
1. В казані розігрійте рослинне масло і обсмажте хвилин 5 нарізаний півкільцями або кільцями цибулю.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 2
2. Яловичину вимийте, обсушити, наріжте шматочками і викладіть до цибулі. Смажте хвилин 10, помішуючи періодично.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 3
3. За цей час очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками баклажани. Додати сіль, через 5 хвилин промийте та висушіть. Викладіть баклажани до м'яса з цибулею.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 4
4. Хвилин через 5 додайте нарізаний тонкими скибочками солодкий перець.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 5
5. А ще через 5 - подрібнені помідори (можна шматочками, очистивши від шкірки).
аджапсандал з м'ясом - фото крок 6
6. Додайте гострий перець за смаком, сіль, спеції (коріандр обов'язково! ), часник.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 7
7. Зелень вимийте, обсушити і подрібніть. Очистіть картопля, якщо використовуєте.
аджапсандал з м'ясом - фото крок 8
8. Викладіть в казан картопля і зелень. Все перемішайте акуратно і залиште нудитися до готовності (приблизно годинку).

Схожі рецепти