Рецепт Аджапсандал в мультиварці фото

Аджапсандал в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Знамените страва грузинської кухні на вашому столі? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте цей простий варіант, як приготувати аджапсандал в мультиварці з курячим філе.

Опис приготування:

1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим"Жарка" .

2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.

3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.

Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.

4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.

5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.

6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.

7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.

8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.

9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.

10. Увімкніть режим"Гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).

Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Баклажан - 2 штуки
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Помідор - 2-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим"Жарка" .

2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.

3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.

Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.

4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.

5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.

6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.

7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.

8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.

9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.

10. Увімкніть режим"Гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).

Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.

Схожі рецепти