Аджапсандал в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Знамените страва грузинської кухні на вашому столі? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте цей простий варіант, як приготувати аджапсандал в мультиварці з курячим філе.
1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "жарка" .
2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.
3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.
Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.
4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.
5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.
6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.
7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.
8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.
9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.
10. Увімкніть режим "гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).
Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.
- Куряча грудка - 1 штука
- Баклажан - 2 штуки
- Картопля - 5-6 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.
3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.
Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.
4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.
5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.
6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.
7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.
8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.
9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.
10. Увімкніть режим "гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).
Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.