Рецепт Аджапсандал в мультиварці фото

Аджапсандал в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Знамените страва грузинської кухні на вашому столі? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте цей простий варіант, як приготувати аджапсандал в мультиварці з курячим філе.

1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "жарка" .

2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.

3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.

Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.

4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.

5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.

6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.

7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.

8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.

9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.

10. Увімкніть режим "гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).

Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Баклажан - 2 штуки
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Помідор - 2-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "жарка" .

2. Вимиту і обсушену грудку наріжте шматочками. Використовувати в рецепті приготування Аджапсандал в мультиварці можна також нежирну яловичину при бажанні. Викладіть в чашу з розігрітою олією, обсмажуйте протягом пари хвилин.

3. Баклажани вимийте, очистіть від шкірки і наріжте півкільцями або кубиками. Посоліть і залиште в мисочці ненадовго.

Очистіть цибулину, наріжте її дрібно. Додайте до курочку.

4. Слідом викладіть подрібнену моркву і солодкий перець.

5. Картопля очистіть, наріжте середніми шматочками і викладіть в чашу.

6. Промийте під проточною водою і обсушити баклажани.

7. З помідорів зніміть шкірку. Також доповнити цей простий рецепт Аджапсандал в мультиварці можна томатним соусом або аджикою.

8. Коли всі овочі і курочка вже в чаші, додайте за смаком сіль, перець, хмелі-сунелі або інші спеції за смаком.

9. Влийте трохи води і все як слід перемішайте.

10. Увімкніть режим "гасіння" приблизно на 45 хвилин (в залежності від потужності техніки).

Ось і весь секрет, як приготувати аджапсандал в мультиварці. Ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини готове.

Схожі рецепти