Рецепт Афарар з м'ясом фото

Афарар з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. Дуже ситне, смачне і соковите!

Опис приготування:

Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб начинка виходила в міру соковитою. Товстим шаром намазувати не потрібно, інакше м'ясо не прожариться. За бажанням додайте улюблені спеції, трави і зелень. Замість фаршу також спробуйте начинити афарар сумішшю із зелені і сиру, сиру або навіть тертої гарбузом. Подавайте обов'язково гарячими!

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком (в фарш)
1
У просіяне борошно додайте сіль, перемішайте, поступово додайте 1 стакан води і замісіть м'яке тісто. Потім залиште його на 20-30 хвилин на столі.
2
У фарш додайте дрібно посічену цибулину, поперчіть, сіль і Beit 1 яйце. Перемішайте до однорідності.
3
Скачайте з тіста ковбаску, потім розріжте її на шматочки товщиною в 2 см. Кожен розкачати в дуже тонкий овал (якщо скласти його навпіл, він повинен поміститися на сковороді).
4
Тонким шаром намажте фарш на одну половину тіста, відступаючи краю. Накрийте другою половиною і виделкою защипніть краю тесту.
5
Смажте коржі на сухій, добре розпеченій сковороді з обох боків до золотистого кольору.
6
Викладіть підсмажений афарар на блюдо або дошку і змастіть розтопленим вершковим маслом.

Схожі рецепти