Свинина в яблучному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Свинина в яблучному соусі - це вишукане блюдо для справжніх гурманів! М'ясо виходить гострим, завдяки часнику, а яблучний соус надає йому солодкість і неповторний смак.
Ви переконаєтеся, що ресторанні страви не завжди готуються довго і важко. Свинина в яблучному соусі - пряме тому підтвердження. Вперше я спробувала її на дні народженні мого друга, шеф-кухаря одного з престижних ресторанів. Він розповів мені рецепт і я навіть здивувалася, як все просто! М'ясо не треба маринувати, в духовці спеції прихоплюють швидко, насичують м'ясо своїм соком. Мій друг подає це блюдо з різними салатами. Він не довірять звичайним гарнірів. Вам обов'язково сподобається свинина в яблучному соусі!
- Свинина - 2 кілограма (візьміть великий шматок.)
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1, 5 чайних ложки
- Курячий бульйон - 50 мілілітрів
- Яблучне пюре - 0, 5 склянки
- Мед - 0, 5 склянки
- Біле вино - 1 Ст. Ложка
- Кориці - 2 щіпки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 1-2 штук (яблука середньої величини.)
Порубати дрібно часник (нЕ дроселі), змішайте його і трави (чебрець, розмарин), сіль і одну ст. Ложку перцю в мисці.
Приготуйте м'ясо. Помийте його. Потім змастити часником зі спеціями, покладіть на решітку і випікайте в розігрітій до 250 градусів духовці 30 хвилин. Потім зменшіть вогонь до 180 і запікайте ще 60 хвилин.
У каструлі змішайте курячий бульйон, біле вино, яблучне пюре, мед, залишився перець і корицю. Варіть на середньому вогні п'ять хвилин.
ЯБЛУКО чистий. Наріжте їх маленькими кубиками і закиньте в каструлю. Перешкодьте. Зменшіть вогонь і варіть яблучний соус 2 хвилини.
Яблучний соус краще починати готувати за 10 хвилин до того, як приготується м'ясо, щоб він не встиг загуснути. І ось, у вас готовий соус, запеклась свинина. Діставайте її з духовки.
І подавайте на стіл! Смачного.