Рецепт Імбир маринований в яблучному оцті фото

Імбир маринований в яблучному оцті
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Імбир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Любіть маринований імбир? Спробуйте приготувати його в домашніх умовах. Він виходить дуже насичений і ароматний. Як барвник можна використовувати червоні ягоди.

Опис приготування:

Імбир дуже корисний. Приготований таким способом буде відмінним доповненням до страв з риби, морепродуктів або рису. Щоб колір вийшов рожевого відтінку додаємо в маринад шматочок буряка або ягоди. Підійде вишня, малина і калина. Якщо імбир не фарбується, смак залишається таким же, а колір буде блідо-жовтим.

  • Імбир - 250 грам
  • Оцет яблучний 6% - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вишня - 10-15 штук
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 2
Цукор, сіль і вишню без кісточок додаємо в каструлю.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 3
Наливаємо яблучний оцет.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 4
Імбир чистий. За допомогою Овочечистка нарізаємо його тонкими пластинами. Імбир додаємо в каструлю.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 5
Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню. Остужаем.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 6
Імбир з маринадом перекладаємо в скляну банку і ставимо в холодильник. Маринуємо 2-3 дня.
імбир маринований в яблучному оцті - фото крок 7
Маринований імбир готовий. Пробуйте!

Схожі рецепти