Імбир маринований в яблучному оцті
(покроковий рецепт з фото)
Любіть маринований імбир? Спробуйте приготувати його в домашніх умовах. Він виходить дуже насичений і ароматний. Як барвник можна використовувати червоні ягоди.
Імбир дуже корисний. Приготований таким способом буде відмінним доповненням до страв з риби, морепродуктів або рису. Щоб колір вийшов рожевого відтінку додаємо в маринад шматочок буряка або ягоди. Підійде вишня, малина і калина. Якщо імбир не фарбується, смак залишається таким же, а колір буде блідо-жовтим.
- Імбир - 250 грам
- Оцет яблучний 6% - 100 мілілітрів
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вишня - 10-15 штук
Підготуємо інгредієнти.
Цукор, сіль і вишню без кісточок додаємо в каструлю.
Наливаємо яблучний оцет.
Імбир чистий. За допомогою Овочечистка нарізаємо його тонкими пластинами. Імбир додаємо в каструлю.
Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню. Остужаем.
Імбир з маринадом перекладаємо в скляну банку і ставимо в холодильник. Маринуємо 2-3 дня.
Маринований імбир готовий. Пробуйте!