Рецепт Маринований імбир зі звичайним оцтом фото

Маринований імбир зі звичайним оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Імбир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гостре

На відміну від покупного імбиру, куди кладуть харчовий барвник, щоб він виглядав апетитно і привабливо, розповім вам про спосіб, як приготувати маринований імбир зі звичайним оцтом.

Імбир використовують для суші, він допомагає добре відчути смак кожного виду, якщо ви купуєте різні. Тобто імбир їдять між різними видами суші, щоб прибрати смак попереднього вигляду.

Він терпкий і насичений за смаком, такий подобається не всім. Але мій рецепт для тих, хто любить імбир. Нема чого купувати готовий, якщо його з легкістю можна зробити самостійно.

  • Імбир - 225 грам
  • Оцет - 5 Ст. Ложок
  • Кленовий сироп - 0, 5 склянки
1
Очистіть корінь імбиру і за допомогою спеціальної терки подрібніть тонкими скибочками.
2
Перекладіть імбир в сотейник і покрийте його водою (з 2 пальця), відправте його на вогонь і варіть після закипання 5 хвилин.
3
Відкиньте імбир на друшляк і промийте холодною водою, потім знову перекладіть в сотейник і залийте водою, знову відправте на вогонь і варіть 5 хвилин. Виконайте процедуру ще 2 рази.
4
З 5 раз знову перекладіть імбир в сотейник, залийте водою і додайте оцет, кленовий сироп.
5
Доведіть до кипіння і варіть 15-25 хвилин. Зніміть сотейник з вогню і охолодіть суміш, перелийте її в банку і зберігайте в холодильнику 2 тижні.

Схожі рецепти