Рецепт Імбир маринований фото

Імбир маринований
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Імбир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Ділюся рецептом маринованого імбиру в домашніх умовах. Якщо любите японську кухню, роли і суші, то обов'язково беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати маринований імбир, я розповім нижче. Якщо хочете приготувати імбир рожевого кольору, то можна додати при маринуванні часточку буряка. Готовий імбир зберігайте в холодильнику, в щільно закритій банці. Імбир зовсім нескладно маринувати, а смак анітрохи не засинає версії з магазину. Крім того, за вартістю він виходить в кілька разів дешевше готового, що безумовно ще один плюс.

  • Імбир - 120 грам
  • Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки (або яблучний)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
імбир маринований - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
імбир маринований - фото крок 2
Зіскобліть з імбиру шкірку ложкою.
імбир маринований - фото крок 3
Наріжте тонкими кружечками або смугами. Присипте сіллю і залиште на півгодини. Отриману рідину злийте і трохи відіжміть руками імбир.
імбир маринований - фото крок 4
Для маринаду закип'ятити воду, рисовий оцет і цукор. Цукор повинен повністю розчинитися.
імбир маринований - фото крок 5
Імбир перекладіть в чисту банку, залийте гарячим маринадом і залиште до повного охолодження при кімнатній температурі. Потім закрутіть банку, приберіть в холодильник на 1-2 дня.
імбир маринований - фото крок 6
Маринований імбир готовий. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти