Імбир (чай)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Імбир - дивовижний ароматний корінь. Я покажу, як приготувати імбир, чай з нього, який буде насичений вітамінами. Напій вийде дуже ароматним і бадьорить, з цитрусовими нотками.
Опис приготування:
Такий чай рекомендується пити не тільки для того, щоб наситити організм вітамінами. Він ще допомагає очищати організм тим, хто сидить на дієті.
Пити такий імбирний чай можна як гарячим, так і вже остиглим. Можна навіть додати кубики льоду, щоб отримати охолоджуючий тонізуючий напій для спекотного дня.
- Імбир - 6 скибочок
- Вапно - 0, 5 штуки
- Мед - 1-2 чайних ложок (або сироп агави)
1
Корінь імбиру промийте і відріжте від нього 6 тонких скибочок (2-3 міліметра товщиною).
2
Каструлю з водою поставте на вогонь і проваріть в ній імбир хвилин 10 після закипання.
3
Якщо ви хочете отримати більш насичений смак, то кип'ятити імбир можна до 20 хвилин.
4
Зніміть каструльку з вогню і додайте сік половинки лайма. Добре все перемішайте.
5
Коли чай трохи охолоне, додайте туди мед або сироп агави. Все готово, можна пробувати.