Імбир для суші
(покроковий рецепт з фото)
Маринований імбир - незмінний супутник японської кухні. Гострий, пекучий смак допомагає перебити смакові відчуття між різними видами ролів.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати маринований імбир. Імбир нарізайте обов'язково уздовж волокна, щоб потім його було приємніше є. Для кольору на етапі маринування можна додати пару скибочок буряків. Імбир - натуральне анти мікробне засіб. Це особливо актуально для страв з сирою рибою. Якщо ви любите готувати вдома роли або суші, то спробуйте приготувати маринований імбир в домашніх умовах.
- Імбир - 200 грам
- Цукор - 50 грам
- Оцет рисовий - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Зіскобліть ложкою шкірку імбиру.
Наріжте імбир за допомогою Овочечистка на тонкі смуги. Присипте імбир сіллю, потисніть руками і залиште на годину. Потім витре насухо паперовим рушником.
Приготуйте маринад. У каструлю додайте оцет, цукор і щіпку солі. Доведіть до кипіння, provara 2-3 хвилини.
Викладіть в баночку шматочки імбиру. Залийте теплим маринадом імбир. Закрийте банку кришкою і залиште на 2 дня.
Імбир для суші готовий, смачного!