Рецепт Імбир для суші фото

Імбир для суші
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Імбир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 дн. 1 г. 0 хв.

Маринований імбир - незмінний супутник японської кухні. Гострий, пекучий смак допомагає перебити смакові відчуття між різними видами ролів.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати маринований імбир. Імбир нарізайте обов'язково уздовж волокна, щоб потім його було приємніше є. Для кольору на етапі маринування можна додати пару скибочок буряків. Імбир - натуральне анти мікробне засіб. Це особливо актуально для страв з сирою рибою. Якщо ви любите готувати вдома роли або суші, то спробуйте приготувати маринований імбир в домашніх умовах.

  • Імбир - 200 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет рисовий - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
імбир для суші - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
імбир для суші - фото крок 2
Зіскобліть ложкою шкірку імбиру.
імбир для суші - фото крок 3
Наріжте імбир за допомогою Овочечистка на тонкі смуги. Присипте імбир сіллю, потисніть руками і залиште на годину. Потім витре насухо паперовим рушником.
імбир для суші - фото крок 4
Приготуйте маринад. У каструлю додайте оцет, цукор і щіпку солі. Доведіть до кипіння, provara 2-3 хвилини.
імбир для суші - фото крок 5
Викладіть в баночку шматочки імбиру. Залийте теплим маринадом імбир. Закрийте банку кришкою і залиште на 2 дня.
імбир для суші - фото крок 6
Імбир для суші готовий, смачного!

Схожі рецепти