Шашлик в яблучному оцті
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик в яблучному оцті - майже класичний варіант приготування шашлику. Тут всі, що необхідно - м'ясо великими шматками, сіль, перець, багато цибулі і оцет. Впевнена, багато хто любить цей рецепт!
Любителям класичного шашлику обов'язково сподобається цей рецепт. Смак його виходить як завжди відмінним. Це той рецепт шашлику, при якому обов'язково потрібно маринувати шашлик мінімум ніч, а якщо дозволяє час, то і добу. Тоді м'ясо вийде ніжним і м'яким. Подавайте шашлик зі свіжими овочами. Смачного!
- Свиняча шийка - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Яблучний оцет 6% - 6-7 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для шашлику бажано використовувати свинячу шийку, але можна взяти лопатку, задок або навіть ребро.
М'ясо порізати досить великим шматком.
У велику миску складіть м'ясо, додайте цибулю, порізаний великими кільцями, приправити сіллю, поперчіть за смаком, влийте яблучний оцет.
Гарненько перемішайте, розминаючи м'ясо руками, щоб воно стало м'якше і краще вбирало аромат цибулі.
Накрийте миску харчовою плівкою і відправте шашлик в холодильник маринуватися на ніч.
Коли вугілля будуть готові, нанизати м'ясо на шампура і відправте на мангал.
Смажте м'ясо до готовності, провертаючи шампура, щоб кожен шматочок присмажився рівномірно з усіх боків. Час приготування м'яса буде залежати від якості спека і розміру шматочків м'яса.
Ось таким апетитним вийшло мяско!
Шашлик готовий і його можна подавати до столу. Смачного!