Рецепт Шашлик в яблучному оцті фото

Шашлик в яблучному оцті
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Шашлик в яблучному оцті - майже класичний варіант приготування шашлику. Тут всі, що необхідно - м'ясо великими шматками, сіль, перець, багато цибулі і оцет. Впевнена, багато хто любить цей рецепт!

Любителям класичного шашлику обов'язково сподобається цей рецепт. Смак його виходить як завжди відмінним. Це той рецепт шашлику, при якому обов'язково потрібно маринувати шашлик мінімум ніч, а якщо дозволяє час, то і добу. Тоді м'ясо вийде ніжним і м'яким. Подавайте шашлик зі свіжими овочами. Смачного!

  • Свиняча шийка - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Яблучний оцет 6% - 6-7 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик в яблучному оцті - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для шашлику бажано використовувати свинячу шийку, але можна взяти лопатку, задок або навіть ребро.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 2
М'ясо порізати досить великим шматком.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 3
У велику миску складіть м'ясо, додайте цибулю, порізаний великими кільцями, приправити сіллю, поперчіть за смаком, влийте яблучний оцет.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 4
Гарненько перемішайте, розминаючи м'ясо руками, щоб воно стало м'якше і краще вбирало аромат цибулі.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 5
Накрийте миску харчовою плівкою і відправте шашлик в холодильник маринуватися на ніч.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 6
Коли вугілля будуть готові, нанизати м'ясо на шампура і відправте на мангал.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 7
Смажте м'ясо до готовності, провертаючи шампура, щоб кожен шматочок присмажився рівномірно з усіх боків. Час приготування м'яса буде залежати від якості спека і розміру шматочків м'яса.
шашлик в яблучному оцті - фото крок 8
Ось таким апетитним вийшло мяско!
шашлик в яблучному оцті - фото крок 9
Шашлик готовий і його можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти