Рецепт Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) фото

Курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Чи збираєтеся на природу? Вам пощастило, адже сьогодні я розповім, як приготувати курячий шашлик в оцті по дуже легкому рецептом. М'ясо вийде соковитим і шалено смачним. Приступаємо до приготування!

Відмінний варіант для вечері або свята. Курочка маринується дуже швидко, а завдяки оцетового маринаду вона виходить дуже соковитою. Рекомендую кожній господині випробувати даний маринад. Дерзайте і все вийде

  • Курка - 1 штука (охолоджена)
  • Приправа для курки, сіль - За смаком
  • Оцтова кислота - 1 Чайна ложка (концентрат)
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) - фото крок 1
Промиваємо курячу тушку, цибуля очищаємо від лушпиння.
курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) - фото крок 2
Підготовлену курку нарізаємо на шматочки середньої величини.
курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) - фото крок 3
Посипаємо курочку спеціями і сіллю, ріпчаста цибуля нарізаємо і укладаємо на курку. Гарненько все перемішуємо, заливаємо оцтовим маринадом і маринуємо протягом 1 годину.
курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) - фото крок 4
Готовий шашлик укладаємо на решітку гриля і обсмажуємо з двох сторін до появи золотистої скоринки.
курячий шашлик в оцті (дуже легкий рецепт) - фото крок 5
На обсмажування шашлику піде хвилин 15-20. Шашлик з курки з оцтом готовий, смачного

Схожі рецепти