Шашлик на оцті
(покроковий рецепт з фото)
У кожній родині є улюблений рецепт приготування шашлику. Хочу поділитися варіантом, який постійно використовує наша сім'я. Якщо цікаво, то подивіться, як приготувати шашлик на оцті з цибулею.
Такий шашлик виходить соковитим і апетитним. Зберігається смак м'яса, маринад не перебивати природний аромат. При правильній прожарювання м'ясо буде дуже м'яке. Такий шашлик готують в моїй родині дуже давно, так що рецепт перевірений. Спробуйте і ви - не пошкодуєте.
- Цибуля - 1 кілограм
- Вода - 1, 5 L
- Свиняча шия - 2 кілограма
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
1
М'ясо наріжте порційними шматками, цибулю - кільцями.
2
Все складіть в каструлю шарами, сіль poperčite.
3
Приготуйте маринад: змішайте воду, сіль, оцет і цукор.
4
Залийте м'ясо маринадом і залиште на ніч.
5
Розігрійте вугілля. Насадити м'ясо на шампури і смажте до готовності. Можна також чергувати м'ясо з кільцями цибулі. Смачного!