Рецепт Шашлик на оцті фото

Шашлик на оцті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

У кожній родині є улюблений рецепт приготування шашлику. Хочу поділитися варіантом, який постійно використовує наша сім'я. Якщо цікаво, то подивіться, як приготувати шашлик на оцті з цибулею.

Опис приготування:

Такий шашлик виходить соковитим і апетитним. Зберігається смак м'яса, маринад не перебивати природний аромат. При правильній прожарювання м'ясо буде дуже м'яке. Такий шашлик готують в моїй родині дуже давно, так що рецепт перевірений. Спробуйте і ви - не пошкодуєте.

  • Цибуля - 1 кілограм
  • Вода - 1, 5 L
  • Свиняча шия - 2 кілограма
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
1
М'ясо наріжте порційними шматками, цибулю - кільцями.
2
Все складіть в каструлю шарами, сіль poperčite.
3
Приготуйте маринад: змішайте воду, сіль, оцет і цукор.
4
Залийте м'ясо маринадом і залиште на ніч.
5
Розігрійте вугілля. Насадити м'ясо на шампури і смажте до готовності. Можна також чергувати м'ясо з кільцями цибулі. Смачного!

Схожі рецепти