Рецепт Шашлик зі свинини в оцті фото

Шашлик зі свинини в оцті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Рецепт приготування смачного шашлику, маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, який шашлик приготувати цього разу. Спробуйте цей - вам сподобається!

Мабуть, кожен чоловік вважає себе фахівцем в області маринування і смаження шашлику, і кожен твердо переконаний, що саме він знає, як правильно його готувати. Окей, якщо ви так дійсно вважаєте - я з вами сперечатися не буду, але якщо ви все-таки людина цікавиться і захоплюється, то на правах диплоязикного піщепромишленніка я вам розповім, що маринувати шашлик у всяких там майонезік - щонайповніше марення. Маринувати м'ясо потрібно в кислоті - добре підходять лимонний сік і, зокрема, оцет. В цьому сам принцип маринування. Звичайно, існують різні версії правильної мариновки шашлику, проте одна з них - це шашлик в оцті. З власного досвіду можу сказати, що лише деякі маринади надають м'ясу такий хороший смак, який надає оцет. Спробуйте - я вам гарантую, що шашлик зі свинини в оцті вийде смачний. Оцет - це правильний з хімічної точки зору маринад для свинини. Ну, досить демагогії - розповідаю, як замаринувати шашлик зі свинини в оцті

  • Свинина - 2 кілограма
  • Цибуля - 300 грам
  • Оцет - 250 мілілітрів(6 процентний )
  • Приправа до м'яса - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 1
Складові
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 2
Лучок нарізаємо половинками кілець.
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 3
Свинину нарізати кубиками.
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 4
Змішуємо м'ясо з цибулею.
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 5
Додаємо оцет і спеції. Перемішуємо.
шашлик зі свинини в оцті - фото крок 6
Маринуємо протягом 5 і більше годин. Перед обжаркой потрібно посолити. Готове м'ясо нанизуємо на шампури щільно один до одного. Смажити шашлик над розжареним вугіллям.

Схожі рецепти