Шашлик зі свинини в оцті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного шашлику, маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, який шашлик приготувати цього разу. Спробуйте цей - вам сподобається!
Мабуть, кожен чоловік вважає себе фахівцем в області маринування і смаження шашлику, і кожен твердо переконаний, що саме він знає, як правильно його готувати. Окей, якщо ви так дійсно вважаєте - я з вами сперечатися не буду, але якщо ви все-таки людина цікавиться і захоплюється, то на правах диплоязикного піщепромишленніка я вам розповім, що маринувати шашлик у всяких там майонезік - щонайповніше марення. Маринувати м'ясо потрібно в кислоті - добре підходять лимонний сік і, зокрема, оцет. В цьому сам принцип маринування. Звичайно, існують різні версії правильної мариновки шашлику, проте одна з них - це шашлик в оцті. З власного досвіду можу сказати, що лише деякі маринади надають м'ясу такий хороший смак, який надає оцет. Спробуйте - я вам гарантую, що шашлик зі свинини в оцті вийде смачний. Оцет - це правильний з хімічної точки зору маринад для свинини. Ну, досить демагогії - розповідаю, як замаринувати шашлик зі свинини в оцті
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля - 300 грам
- Оцет - 250 мілілітрів(6 процентний )
- Приправа до м'яса - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком