Рецепт Шашлик з курки в оцті фото

Шашлик з курки в оцті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких м'ясом, приготованим зі спеціями на мангалі, то зверніть увагу на цей легкий рецепт шашлику з курки в оцті. З ним ви отримаєте відмінний результат!

Рецептів шашлику існує досить багато, головне вибрати той, який найбільше подобається і простий у приготуванні. Перед вами максимально простий рецепт, як приготувати шашлик з курки в оцті. Для того щоб шашлик вийшов смачним, важливо вибрати свіжу, молоду

Курку і обробити її заздалегідь, щоб зайва волога встигла стекти і не впливала в подальшому на якість маринаду. Перецьь і спеції для маринаду беруться ті, що найбільше вам подобаються. Курка приймає будь-які спеції. Якщо залишити шкірку на м'якоті, то шашлик вийде більш соковитим, з чарівної скоринкою.


  • Курка - 900 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Оцет - 60 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
шашлик з курки в оцті - фото крок 1
1. Тушку курки помийте під холодною проточною водою. Обробити її на однакові шматочки (приблизно по 40 грам кожен).
шашлик з курки в оцті - фото крок 2
2. Очистіть від лушпиння цибулю. Помийте його. Наріжте цибулю півкільцями, змочуючи лезо ножа в холодній воді.
шашлик з курки в оцті - фото крок 3
3. До курки викладіть нарізану півкільцями цибулю. Додати сіль за смаком. Додайте оцет і (за смаком) - перець. Як тільки цибуля пустить сік, перемішайте його з м'ясом курки і залиште маринуватися на 2-3 години в холодному місці.
шашлик з курки в оцті - фото крок 4
4. Після того як шашлик замаринувати, надіньте його на шампура і готуйте над вугіллям протягом 10 хвилин. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати шашлик з курки в оцті, знімайте його з вогню і пригощайте разом з овочами, зеленню, соусом. Смачного.

Схожі рецепти