Рецепт Шашлик з курки в оцті фото

Шашлик з курки в оцті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких м'ясом, приготованим зі спеціями на мангалі, то зверніть увагу на цей легкий рецепт шашлику з курки в оцті. З ним ви отримаєте відмінний результат!

Опис приготування:

Рецептів шашлику існує досить багато, головне вибрати той, який найбільше подобається і простий у приготуванні. Перед вами максимально простий рецепт, як приготувати шашлик з курки в оцті. Для того щоб шашлик вийшов смачним, важливо вибрати свіжу, молоду

Курку і обробити її заздалегідь, щоб зайва волога встигла стекти і не впливала в подальшому на якість маринаду. Перецьь і спеції для маринаду беруться ті, що найбільше вам подобаються. Курка приймає будь-які спеції. Якщо залишити шкірку на м'якоті, то шашлик вийде більш соковитим, з чарівної скоринкою.


  • Курка - 900 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Оцет - 60 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
шашлик з курки в оцті - фото крок 1
1. Тушку курки помийте під холодною проточною водою. Обробити її на однакові шматочки (приблизно по 40 грам кожен).
шашлик з курки в оцті - фото крок 2
2. Очистіть від лушпиння цибулю. Помийте його. Наріжте цибулю півкільцями, змочуючи лезо ножа в холодній воді.
шашлик з курки в оцті - фото крок 3
3. До курки викладіть нарізану півкільцями цибулю. Додати сіль за смаком. Додайте оцет і (за смаком) - перець. Як тільки цибуля пустить сік, перемішайте його з м'ясом курки і залиште маринуватися на 2-3 години в холодному місці.
шашлик з курки в оцті - фото крок 4
4. Після того як шашлик замаринувати, надіньте його на шампура і готуйте над вугіллям протягом 10 хвилин. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати шашлик з курки в оцті, знімайте його з вогню і пригощайте разом з овочами, зеленню, соусом. Смачного.

Схожі рецепти