Рецепт Курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді фото

Курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі крильця
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рецепти курячих крил я колекціоную, і цей рецепт один з найулюбленіших. Крила виходять хрусткими, яскравими і дуже смачними. Можна готувати їх на вугіллі, на сковороді-гриль або в духовці.

Опис приготування:

Безумовно, за цим рецептом зовсім не обов'язково готувати саме крила, цілком можна замаринувати і посмажити будь-які інші частини курки. Також не зайвим тут буде часник, але це вже за бажанням.

  • Яблучне пюре - 100 грам
  • Томати - 150 грам (у власному соку)
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Соус"Табаско" - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Курячі крильця - 1 кілограм
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 1
1. Курячі крила розріжте по суглобах. Помийте, обсушити.
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 2
2. Яблуко очистіть і пюріруйте (або візьміть готове яблучне пюре).
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 3
3. Додайте томати у власному соку, олія, спеції, сіль і цукор.
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 4
4. Нагрійте, але немає аргументів кипіння.
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 5
5. Гарячим маринадом залийте крила і залиште на пару годин.
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 6
6. Викладіть на решітку і смажте до готовності на вугіллі або на сковороді-гриль або в духовці.
курячі крильця в гострому томатно-яблучному маринаді - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти