Рецепт Тушковані курячі крильця фото

Тушковані курячі крильця
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка, Курячі крильця
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це просте і нехитре блюдо дуже популярно в багатьох сім'ях. Особливо часто його готують ті господині, у яких є маленькі діти, адже вони так люблять тушковані курячі крильця!

Якщо ви хочете зробити для своєї сім'ї смачну вечерю, то чому б вам не впізнати, як приготувати тушковані курячі крильця? Це більш ніж просте блюдо, але дуже смачне. Крильця виходять ніжними, вони буквально тануть у роті.

  • Крильця курячі - 1 кілограм
  • Майонез - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
тушковані курячі крильця - фото крок 1
Крильця гарненько вимийте і покладіть в чистий посуд. Видавіть часник через прес, додайте його до птаха. Потім посоліть і поперчіть крильця. Гарненько все перемішайте, залиште м'ясо маринуватися в прохолодному місці на кілька годин. Якщо є можливість, то краще поставити крильця в холодильник на цілу добу.
тушковані курячі крильця - фото крок 2
Розігрійте в сковороді пару ложок соняшникової олії. Мариновані крильця викладіть в сковорідку і обсмажити до красивої рум'яної скоринки з кожного боку, не накриваючи кришкою сковороду на сильному вогні.
тушковані курячі крильця - фото крок 3
У мисці з високими бортиками підготуйте "заливку" для крилець. Для цього змішайте упаковку майонезу зі склянкою води. Ретельно перемішайте, щоб вона була повністю однорідної.
тушковані курячі крильця - фото крок 4
Вилийте розведений майонез в сковорідку до обсмаженою крильцям. Накрийте блюдо кришкою, і, коли воно закипить, зменшіть вогонь до мінімуму. Гасіть крильця сорок хвилин. Подавайте, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти